Scandal la Varşovia. Rapid va fi susţinută din tribune doar de 60 de fani

Oficialii Legiei Varşovia au vândut biletele destinate galeriei Rapidului pentru meciul din Europa League din această seară.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 16:02
Scandal la Varşovia. Rapid va fi susţinută din tribune doar de 60 de fani

Situaţia de acum două săptămâni, când fanii Legiei Varşovia au fost percheziţionaţi la sânge şi le-a fost îngreunat accesul pe Naţional Arena, la meciul cu Rapid, se răsfrânge acum asupra suporterilor alb-vişiniilor prezenţi la returul din capitala Poloniei.

După cum anunţă Gazeta Sporturilor, cei 160 de fani giuleşteni au fost opriţi la marginea Varşoviei şi preţ de câteva ore nu au fost lăsaţi să intre în oraş. Mai mult, polonezii au vândut toate cele 1.500 de bilete destinate galeriei rapidiste, motivînd că suporterii ar fi trebuit să le ridice până miercuri seara.

Într-un târziu, ei au fost lăsaţi să intre în oraş, iar 24 şi-au cumpărat tichete în tribună. Gsp.ro scrie că alţi 38 vor intra pe stadion alături de oficialii Rapidului.

Deşi oficialii UEFA au recomandat ca gazdele să amenajeze un spaţiu în care giuleştenii să poată urmări partida, polonezii au refuzat acest lucru. În semn de protest, George Copos a refuzat să participe la dineul oficial.