Scandal ” la cuţite” între PRO TV şi Antena 1 pentru „Iadul Bucătarilor”

Cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea mult așteptată a emisiunii "Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor" la Antena 1, PRO TV dă o lovitură de proporții postului concurent din Băneasa.

19 aug. 2014, 12:03
Scandal ” la cuţite” între PRO TV şi Antena 1 pentru „Iadul Bucătarilor”

Rivalitatea dintre cele două posturi de televiziune e veche, însă din primăvară e mai acerbă ca niciodată, după ce multe vedete și alți angajați de seamă au plecat din PRO TV la Antena 1, în frunte cu producătoarea-șefă Mona Segall, scrie click.ro. Horia Brenciu, Ştefan Bănică, nea Marin Barbu, Mihai Petre sunt doar câțiva dintre cei care au ales schimbarea, la fel ca și cei trei bucătari care au prezentat patru sezoane de „MasterChef” la PRO TV.

Citeşte şi Foştii juraţi Masterchef spun totul despre plecarea din PRO TV şi noua emisiune de la Antena 1

Astfel, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor prezenta, din toamnă, show-ul „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Totuși, show-ul era programat, inițial, pentru a fi lansat la PRO TV, căci așa a fost achiziționat formatul în România, în ianuarie anul trecut.

Citeşte şi Cei trei MASTERCHEFI se mută la Antena 1 unde vor juriza „Iadul Bucătarilor”

„Din lipsă de spațiu, nu l-au produs. Iar acum, ca să le strice ploile celor din Antena 1, l-au lansat pe Internet, în formatul original, cu americani. Se poate vedea pe site-ul voyo.ro”, a spus o sursă din Antena 1. Astfel că iubitorii emisiunilor culinare ar putea face confuzii:  „Hell’s Kitchen” în varianta americană va fi transmis de PRO TV prin voyo.ro, iar versiunea românească e programată în grila de la Antena 1.