Un fost primar infectat cu coronavirus a fugit din spital. Asistentele au încercat să ţină uşa ca să nu fugă VIDEO

Marian Şefu, fostul primar al comunei Scrioastea din Teleorman, a fugit din spital deşi era infectat cu coronavirus. Asistentele au încercat în zadar să-l împiedice să plece şi să infecteze şi alte persoane. 

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 08:49
Un fost primar infectat cu coronavirus a fugit din spital. Asistentele au încercat să ţină uşa ca să nu fugă VIDEO

UPDATE: Fostul primar a vorbit despre acest incident la România TV.

„Cadrele de la spitalul Caritas in loc sa-si vada de codul de etica si deontologie al cadrului medical, au cu totul alta preocupare. Sa nu se vada carentele si sa nu se vada ce fac in spital, se ocupa cu alte prostii.

Am fost la spital, am fost internat în conditii mizere. Nu sunt condiţii umane, am fost tratat sub orice fel de seriozitate si sub respectul pe care ar trebui sa-l avem, pentru ca platim taxe si impozite. Dupa o perioada, am cerut sa mi se faca testul din nou. S-a facut tarziu, mi-am exprimat dorinta sa ma tratez acasa, pentru ca sunt condiţii mai bune si am tot ce imi trebuie. Eu nu am vrut decat sa merg acasa si sa ma tratez in conditii mai bune”, a declarat Marian Şefu la România TV.

Scenele halucinante s-au petrecut, joi, la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede. Fostul primar al comunei Scrioaștea, Marian Șefu, a făcut scandal când i s-a comunicat că trebuie să rămână internat, fiind confirmat cu Covid-19.

Acesta a început să ţipe la personală şi să dea cu pumnii și cu picioarele în ușa secției unde era internat. Mai multe asistente au încercat să țină ușa ca acesta să nu plece și să infecteze și alte persoane.

„Vă rog să vă liniștiți! Mergeți la salon. Când vin rezultatele vă spunem. Mai, Marian, potolește-te! Înțelege, suntem oameni. Domnul Șefu, vă rugăm să vă liniștiți, ce naiba!”, spun asistentele pe filmarea publicată de Cronica de Teleorman.

Până la urmă, Marian Șefu ar fi reușit să treacă de asistente și a fugit din spital.

În drum spre casă, fostul primar s-ar fi oprit la o farmacie, acolo unde a făcut din nou scandal pentru că farmacista nu i-ar fi dat ce a cerut. După aceea, Marian Şefu s-a urcat într-un taxi şi a plecat acasă. 

Citeşte şi Doi deputaţi PNL, infectaţi cu coronavius, au ajuns la ATI după ce au participat la o nuntă