Scandal monstru făcut de un tânăr în stradă! I-a scuipat şi înjurat pe jadarmi fără un motiv

Publicat: Joi, 13 Februarie 2020 08:56 // Actualizat: Joi, 13 Februarie 2020 08:56 // Sursa: romaniatv.net

Un tânăr de 23 de ani a fost amendat de jandarmi cu 3.200 de lei pentru că i-a împiedicat pe aceștia să legitimeze o persoană. Arădeanul i-a scuipat și înjurat pe jandarmi.

În primă fază jandarmii au încercat să-l liniștească pe tânăr, având în vedere comportamentul suspect al acestuia, însă fără succes. Bărbatul a devenit violent fapt pentru care a fost necesară imobilizarea acestuia.

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, "marți, în jurul orei 13.20, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu în Piața Gării, a fost impiedicat să-și exercite obligaţiile de serviciu privind legitimarea unei persoane, de către un tânăr de 23 de ani din Arad care, fără niciun motiv, a început să aducă cuvinte și expresii jignitoare la adresa echipajului de jandarmi și chiar i-a și scuipat. În primă fază jandarmii au încercat să-l liniștească pe tânăr, având în vedere comportamentul suspect al acestuia, însă fără succes. Bărbatul a devenit violent fapt pentru care a fost necesară imobilizarea acestuia".

Citeşte şi: Tragedie în Arad. Tânăr de 19 ani, lovit mortal de tren

"La fața locului a fost chemat și unul dintre părinți care a consimțit ca fiul său să fie transportat la o unitate sanitară de specialitate. Jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță, iar tânărul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Arad, în vederea administrarii unui tratament de specialitate. Pentru fapta sa, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.200 lei pentru „săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora" și „împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menţinerea ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori al altui organ de stat sau de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice", conform Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, potrivit realitateadearad.net.

Conform unor informații, bărbatul a rămas internat în secția de psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amendă Arad poliţişti scuipat violenţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
21 Oct
noapte 5 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H