SCANDAL MONSTRU! Fiul lui Gino Iorgulescu, umilit de INTERLOPI: ce a fost pus să facă ÎN PUBLIC

MArio Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a trecut prin clipe de coșmar, chiar în noaptea de Valentine's Day, în timpul unei petreceri romantice pe care acesta o organizase în restaurantul tatălui său.

19 feb. 2019, 17:31
SCANDAL MONSTRU! Fiul lui Gino Iorgulescu, umilit de INTERLOPI: ce a fost pus să facă ÎN PUBLIC

Mario Iorgulescu a fost la un pas să fie el în rolul de victimă. Fiul lui Gino Iorgulescu a organizat, la restaurantul pe care familia sa îl deține în nordul Capitalei, o petrecere privată la care a invitat mai prieteni și niște lăutari care să întrețină atmosfera. În toiul petrecerii, mai multe cupluri care fac parte din anturajul liderului interlop Adrian Mogoș și care se aflau în zonă, au fost atrase de acordurile orientale care răzbăteau prin pereții localului. Ca urmare, oamenii au intrat în restaurant și au luat loc la o masă.

Mărturie CUTREMURĂTOARE a victimei lui Mario Iorgulescu. Bătut până la leşin VIDEO

Surse din anturajul liderului interlop au dezvăluit, pentru SpyNews, că fiul lui Gino Iorgulescu s-ar fi răstit la aceștia și le-ar fi cerut să plece imediat, pe motiv că localul este închis. Ar fi urmat un schimb de replici tăioase, în urma cărora, initimidat, Mario Iorgulescu ar fi luat microfonul și le-a fi prezentat scuze musafirilor nepoftiți!

Dezvăluiri şocante din dosarul lui Mario Iorgulescu. Şi-a bătut victima cu ciocanul de şniţele VIDEO

În septembrie 2016, Mario Iorgulescu a fost reținut după ce a fost acuzat că, împreună cu alți nouă complici ar fi sechestrat și torturat un bărbat pentru a-l convinge să-și retragă o plângere.