Scandal monstru în Centrul Vechi! Un jurnalist a făcut circ cu poliţia la o terasă după miezul nopţii VIDEO

Un jurnalist a fost încătuşat şi dus la secţie după ce a făcut circ cu poliţia la o terasă după miezul nopţii, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
28 aug. 2020, 10:38
Scandal monstru în Centrul Vechi! Un jurnalist a făcut circ cu poliţia la o terasă după miezul nopţii VIDEO

Incidentul a izbucnit azi-noapte, mai exact după miezul nopţii, atunci când poliţiştii din centrul vechi au descoperit că o terasă era deschisă deşi era trecut de ora 12, iar la mese stăteau mia mult de şase clienţi. 

Astfel că patronul terasei a fost sancţionat cu suma de 6.000 de lei. În momentul în care au vazut că patronul este sancţionat mai mulţi clienţi au devenit recalcitranţi, unul dintre ei s-a ales chiar şi cu o amendă de 1.800 lei, iar celalat, jurnalist la o televiziune a fost ridicat de oamenii legii şi dus la secţie.

Citeşte şi: 

Din primele informaţii acesta le-ar fi adresat injurii poliţiştilor, însă acesta a declarat că după ce ar fi ajuhns la secţie ar fi fost agresat de oamenii legii. Surse din interiorul poliţiei spun că nu este adevărat. 

Tânărul s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei şi urmează să vedem dacă se va ajunge în intanţă această sancţiune şi desigur dacă va depunde şi o plângere pe numele poliţiştilor.