Scandal-monstru în curtea unei şcoli! Un tată a refuzat să-i pună mască fetiţei lui şi s-a certat cu poliţistul local VIDEO

Scandal-monstru în curtea unei școli din București. Un tată a refuzat să-i pună fetiței sale masca de protecție, motiv pentru care s-a luat la ceartă cu polițistul local.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 14:15
Scandal-monstru în curtea unei şcoli! Un tată a refuzat să-i pună mască fetiţei lui şi s-a certat cu poliţistul local VIDEO

„Nu e nicun fel de pandemie. Până acum s-au jucat în parc, nu au avut nevoie să poarte mască”, a spus bărbatul nervos.

„Eu cred că nu este momentul…”, i-a răspuns poliţistul.

„Ba da, este momentul ca copilul meu să respire liber. Nu mă interesează, copilul meu este liber. V-aţi pus măşti. Eu nu accept să-mi se bată joc de copiii mei”, a mai spus tatăl fetiţei.

 

Protest anti-mască la Timişoara

Masca de protecţie a fost motiv de scandal şi în Timişoara. Zeci de părinţi s-au strâns în piaţa centrală pentru a protesta faţă de măsurile stricte luate de autorităţi în şcoli.

Părinţii strânşi în piaţă nu sunt de acord cu obligativitatea purtării măștii de protecție la școală. Ei au strâns semnături pentru o petiție pe care vor să o înainteze ministrului Educației.

„Credem ca ceea ce facem va avea un impact usor de a trezi putin atentia public pe problema purtarii mastilor impactul negativ pe care masca o poate avea asupra copiilor mici si adolescentilor. Vrem ca si opinia noastra sa fie respectata, nu a altora, libertatea copiilor nostri sa fie aparata de catre stat”, a scandat unul dintre cei prezenţi în piaţă.