SCANDAL MONSTRU în LIGA 1. Gigi Becali, ATAC DEVASTATOR la adresa şefului LPF: „Nu mai dormi, Gino!”

Gino Iorgulescu, şeful LPF, a anunţat că nici în sezonul următor al Ligii 1 nu va fi implementat sistemul VAR, ceea ce a stârnit mânia lui Gigi Becali.

19 apr. 2019, 13:58
SCANDAL MONSTRU în LIGA 1. Gigi Becali, ATAC DEVASTATOR la adresa şefului LPF: „Nu mai dormi, Gino!”

Gino Iorgulescu dă vina pe costuri, implementarea sistemului fiind evaluată la 1,5 milioane de euro.

„Dacă sunt 28 de milioane, ia 1,5 milioane din drepturile noastre, iei de acolo, e mai interesant fotbalul cu VAR. Asta e dreptatea, pentru dreptate plătim orice, altfel rămânem tot înapoiaţi, tot înapoiaţi. Eu îl iubesc pe Gino, este prietenul meu din copilărie, dar doarme. Pune VAR şi gata, a zis în vara anului trecut, în iarnă: „Gata Gigi, facem!”. Şi nu a făcut nimic, nu mai dormi, Gino!”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali riscă o SANCŢIUNE DRASTICĂ. Autodenunţul care îl poate DISTRUGE

„Ne preocupă în continuare subiectul, continuăm discuţiile, pentru că sistemul VAR ar elimina greşelile din arbitraj. Aţi văzut că în campionatele tari s-a implementat deja şi e benefic. Problema se rezumă la bani, pentru că nu poţi obliga cluburile să dea din banii proveniţi din drepturile TV. Ar fi o sumă în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro alocată pentru VAR. Aşa că trebuie să vedem dacă găsim alte surse”, a declarat acum câteva zile Gino Iorgulescu.

Gigi Becali a dat lovitura la PARIURI. Suma URIAŞĂ câştigată de patronul lui FCSB

Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, spunea în decembrie 2018 că se va implementa VAR-ul în Liga 1 din sezonul 2019-2020: „Am trimis către FRF caietul de sarcini pentru implementarea VAR. FIFA ne-a dat o listă cu condiţiile de licenţiere, cu firmele care pot să instaleze VAR, fiindcă trebuie să fie o societate licenţiată FIFA. Da, vrem să avem arbitraj video în Liga 1 din sezonul 2019-2020. E un sistem bun pentru toată lumea, pentru corectitudinea competiţiei”.