Scandal monstru în lumea manelelor! Florin Salam îl aruncă în aer pe Dan Bursuc! “Băi drogatule! Jură-te acum că nu umbli cu droguri la tine! Vezi că io iau 5.000 pe oră!”

Un scandal monstru s-a iscat în lumea manelelor, după ce Florin Salam a șters pe jos cu Dan Bursuc. Foști prieteni, Florin Salam și Dan Bursuc s-au bălăcărit pe TikTok, fiind urmăriți de mii de persoane. Totul ar fi plecat de la faptul că Salam nu ar vrea ca impresarul Dan Bursuc să ”îl acapareze” pe Lele, un tânăr talent din domeniu.

08 iul. 2023, 00:01
Scandal monstru în lumea manelelor! Florin Salam îl aruncă în aer pe Dan Bursuc! “Băi drogatule! Jură-te acum că nu umbli cu droguri la tine! Vezi că io iau 5.000 pe oră!”

Dan Bursuc, cel care se consideră ”Tăticul maneliștilor”, ar vrea să îl reprezinte pe Lele, unul dintre tinerii cei mai apreciați în acest domeniu, în timp ce Florin Salam nu ar fi de acord ca acesta să fie ”acaparat” de Bursuc. Într-un live pe TikTok, cei doi și-au aruncat cuvinte grele, s-au amenințat și s-au înjurat ca la ușa cortului.

Citește și Florin Salam revine în forță! Celebrul manelist va avea propriul său reality-show. Unde vor putea fanii să îl urmărească

@catta.catalin #5pasidebine #viralvideo #misiuneatiktok #fypシ #SALAM ♬ sunet original – Catta Catalin

Dan Bursuc a fost deranjat de unele declarații ale lui Salam pe tema ”înregimentării lui Lele și a încercat să îl pună mla punct pe ”Regele manelelor”.

”Ascultă-mă puțin, dacă ești crescut de mine de mic, de la 13 ani, 14 ani. Cum îți permiți tu să vorbești de mine așa? Eu te-am mai iertat o dată la Buzescu acolo, că a vrut Bujilă să te bag în seamă, fii atent ce-și spun eu ție, să n-audă o țară întreagă. De mâine ai de-a face cu mine, ține minte. Pe bune, te bag la pușcărie. Băi, drogatule, fii atent ce zic”, i-a spus Dan Bursuc lui Salam, pe TikTok.

Citește și  Cât a costat ţinuta lui Betty Salam, la cununia fratelui său. Cum a atras fata lui Florin Salam toate privirile

@eugenghenea1989 #viralvideo #fyp #trending #danbursuc #salam ♬ sunet original – Ghenea_Eugen

Regele manelelor nu s-a lăsat mai prejos și l-a atacat și el pe Bursuc, acuzându-l că este drogat.

„ Păi știe lumea că umbli cu droguri la tine, mă? Ia jură-te că nu umbli cu d-alea non stop, când te-am văzut eu cu aia plină. Hai, jură-te acum, hai, ai curaj? Băi, drogatule, gata, că ești drogat, dacă nu erai drogat… ești praf. Te aud prietenii tăi și te faci de râs, că ai intrat drogat. Măcar eu am intrat la caterincă, tu ai intrat drogat, se cunoaște din voce, n-ai dicție”, a reacționat Salam.

Dialogul dintre cei doi a continuat și amenințările, de asemenea.