Scandal monstru în lumea muzicii populare. Un artist își acuză colega de breaslă de înșelăciune: „Am dovezi că i-am dat acești bani”

Scandal monstru în lumea muzicii populare. Un artist își acuză colega de breaslă de înșelăciune, după ce femeia refuză să îi returneze o sumă de bani, care reprezintă avansul pentru un autoturism. Chiar dacă a înaintat și procedurile legale, cântărețul a vrut să facă publică toată povestea.

22 aug. 2023, 23:38
Scandal monstru în lumea muzicii populare. Un artist își acuză colega de breaslă de înșelăciune: „Am dovezi că i-am dat acești bani”
Scandal monstru în lumea muzicii populare

Scandal monstru în lumea muzicii populare. Este vorba despre Leonard Petcu, care face acuzații dure la adresa colegei sale Veronica, soția lui Constantin Măgureanu. Femeia nu ar fi respectat înțelegerea pe care ar fi făcut-o în urmă cu doi ani, când artistul i-ar fi plătit un avans pentru o mașină.

Deși îi promisese că îi păstrează mașina până când reușește să strângă toată suma de bani, Veronica Măgureanu ar fi vândut autoturismul altei persoane și nici avansul nu vrea să îl înapoieze colegului său.

Citește și: Cum arată Steliana Sima în costum de baie la 58 de ani! Fanii cântăreței de muzică populară sunt în extaz

Scandal monstru în lumea muzicii populare

Leonard Petcu a făcut publică toată povestea, deoarece vrea să arate tuturor cine este Veronica Măgureanu și că a încercat să îl păcălească. A vorbit deja cu un avocat, care se va ocupa de toate procedurile legale.

Bună seara! Niciodată nu am făcut un astfel de anunț aici, pe Facebook, prin care să îmi spun nemulțumile, nu îmi place sa ma victimizez, întotdeauna am luptat și am muncit pentru tot fără absolut nici un compromis! Vreau sa fac cunoscuta o situatie in care n-as fi crezut ca ajung vreodata. Am cunoscut de mult familia Măgureanu, pe Constantin cat și pe Veronica Andrea Măgureanu.

Toate bune și frumoase atât prin colaborări artistice cât și petreceri private, iar încrederea pe care o aveam in Veronica Magureanu era totala! Dar, am avut ghinionul de a ma înșela cu privirea la încrederea ei. In urma cu doi ani a vrut sa vândă o mașina si m-am oferit sa o cumpar eu.

I-am dat un avans reprezentand 12.000 de lei și urma sa achit și restul. Intelegerea a fost ca mașina sa ramana la ea pana reusesc s-o achit in totalitate. A venit Pandemia, (dupa cum știți, noi cei care cântam, am ramas fara evenimente) am apelat-o și i-am spus ca nu mai pot lua mașina din cauza situației, sa o vândă și sa-mi returneze avansul…

Ea m-a liniștit, asigurandu-ma ca o tine pentru mine pana ne revenim din situația asta cu toții. I-am spus ca ii voi da bani in Octombrie, anul trecut , dar am avut un soc cand am aflat ca a vândut mașina! Am sunat-o sa aflu ce se intampla, iar raspunsul ei m-a lasat interzis: “Mai, băiatule, tu nu știi ca orice avans in 6 luni se pierde?? Ai pierdut avansul!“.

In situația in care eu i-am dat avansul in mâna, de fata cu soțul ei Constantin Măgureanu, fără a face vreun contract sau o chitanța la mâna, cum este posibil sa pierzi un avans fără a avea un document la mâna???

Dovezi ca i-am dat acesti bani am, le are si avocata care se ocupa de procedurile legale necesare recuperarii prejudiciului. Va întreb și eu pe voi, cei care va pricepeți, ce fel de om poate fi numita aceasta Veronica Andreea Măgureanu?„, este mesajul lui Leonard Petcu, scris pe rețelele sociale.