Cum arată Steliana Sima în costum de baie la 58 de ani! Fanii cântăreței de muzică populară sunt în extaz

Steliana Sima arată senzațional la cei 58 de ani ai săi. Artista cu voce de privighetoare și-a uluit fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat mai multe poze în care apare în costum de baie.

18 aug. 2023, 18:17

Cum arată Steliana Sima în costum de baie la 58 de ani! Steliana Sima a plecat în vacanță departe de România. Anul acesta vedeta muzicii populare din Oltenia a ales o destinație de lux, unde se bucură din plin de mare, soare și plajă alături de mai mulți prieteni apropiați.

Citește și Steliana Sima, decizie radicală, după ce a trecut peste trădări: „Știu ce am de făcut”

Cum arată Steliana Sima în costum de baie la 58 de ani!

Steliana Sima și-a uluit fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat mai multe poze în care apare în costum de baie, o raritate pentru artista care mereu a fost văzută fie în uniforma de polițist ori în costumul popular.

”Vacanță cu mult soare, mare, prieteni, locuri și experiențe noi”, a scris Steliana Sima în dreptul postării sale de pe Facebook.

Îmbrăcată cu un costum de baie roz pe care l-a acoperit cu o eșarfă crem, vedeta făcut senzație în rândul fanilor care au ținut să îi transmită numai urări de bine.

La cei 58 de ani ai săi, trebuie să admitem faptul că Steliana Sima arată absolut senzațional, semn că artista se preocupă de silueta sa.

Drama cu care trăiește Steliana Sima de ani de zile

Steliana Sima nu a reușit nici acum să treacă peste momentul decesului bunicii sale, persoana pe care a iubit-o cel mai mult pe lume. Femeia a murit în urmă cu 30 de ani, dar artista îi păstrează amintirea vie și acum.

Steliana Sima are 58 de ani și, în ciuda faptului că se bucură de o carieră muzicală de succes, trăiește cu o mare dramă în suflet, pierderea bunicii sale.

„Bunica mea mă iubea de la pământ până la cer și de la cer până la pământ, atât de mult mă iubea. Eram universul ei. Zicea ea, în tinerețea ei, că atunci când o muri să fie îngropată cu acel costum. Dar când a văzut că nepoata ei cântă, a zis să nu… Și îl păstrez. Dar cu atâta sfințenie, că îl îmbrac la momente mai speciale. Simt că mă ține în brațe”, a povestit artista în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Bunica Stelianei Sima a murit după o luptă grea cu boala. La ultima discuție, „Maica”, așa cum îi spunea, a rugat-o pe artistă să se roage pentru mântuirea sa. Apoi, la puțin timp după, a murit. Interpreta de muzică populară nu a fost anunțată la telefon în legătură cu moartea bunicii sale, dar a simțit ce s-a întâmplat.

„A suferit mult când a murit. Pentru că a avut ciroză. Și momentele alea… Și chinurile alea… Când m-am dus, ultima discuție asta mi-a spus, ‘Roagă-te să mă ierte Dumnezeu’. ‘Nu, că nu vreau maică să mori’. Eu nu conștientizam că ei îi este atât de greu. Am plâns foarte mult. Și când am ajuns la București, e o biserică acolo la Unirii. Fusesem în biserică și până la urmă am zis, ‘Doamne, iart-o pe maica. Fă cum știi tu mai bine și iart-o!’.

Nu aveam telefoane mobile pe atunci, aveam telefon fix. Și ca să vezi ce legătură puternică a fost între mine și ea. Am simțit o adiere caldă, cu mirosul ei. Am ajuns acasă și a sunat telefonul fix. Zice: ‘Acum 20 de minute a murit maică-ta’. Și imediat am făcut conexiunea că atunci când am simțit adierea aia cu mirosul ei, atunci se prăpădise. Ieșisem de la biserică și l-am rugat pe Dumnezeu așa cum ea m-a rugat când am plecat de acasă”, a povestit, cu ochii în lacrimi, Steliana Sima.

Citește și Steliana Sima, de la agent de poliție la o carieră în muzică: „Nu sunt un artist fabricat peste noapte, cânt de când mă legăna mama pe picioare”