Scandal monstru în showbiz. Bia Khalifa și Vica Blochina sunt la cuțite. Ce au de împărțit cele două: „Ea m-a jignit. E o altă bătrână care vorbește”

Bia Khalifa și Vica Blochina sunt la cuțite. Motivul ar fi unul dintre subiectele dezbătute de fosta amantă a lui Pițurcă pe contul său de Youtube. Mai exact, a abordat subiectul videochat-ului ca loc de muncă și chiar dacă nu susține această activitate, admite că, pentru multe dintre femei din România, poate fi o alternativă bună.

05 sept. 2023, 21:48
Scandal monstru în showbiz. Bia Khalifa și Vica Blochina sunt la cuțite. Ce au de împărțit cele două: „Ea m-a jignit. E o altă bătrână care vorbește”
Bia Khalifa și Vica Blochina sunt la cuțite

Bia Khalifa și Vica Blochina sunt la cuțite. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cunoscută și sub porecla „Regina Onlyfans”, a stârnit un val de reacții în fața publicului, după ce i-ar fi scris Vicăi pentru a o corecta în privința unor detalii.

Citește și: Vica Blochina dă de pământ cu bărbații care au două femei. Ce spune fosta amantă a lui Pițurcă despre infidelitate: „Plimbi microbii de la una la alta. Care e situația acolo?”

Bia Khalifa și Vica Blochina sunt la cuțite

A încercat să facă ceva vlog, podcast informativ, în care a dezinformat publicul, că deja se practică asta foarte mult în România, prin propriile sale teorii. I-am scris un comentariu politicos în care am și salutat-o și i-am zis că haideți să nu dezinformăm publicul, am corectat-o.

I-am zis că nouă, părinții în copilărie nu ne dădeau telefoane când eram mici, ne jucam. Ea vorbea acolo de onlyfans, de videochat, i-am zis că site-urile astea există de când era și ea, dar i-am zis că atunci când eram mică nu am avut acces la ele cum au azi copiii, pentru că părinții nu ne dădeau acces la telefon. I-am zis că e vina ei dacă ea dă copilului telefonul ca să intre pe aceste site-uri.

Mi-a scris că fiul ei la 2 ani era înconjurat de iubire și a avut primul telefon la 10 ani, dar era ocupat cu școală, meditații, sport și călătorii. Ca și cum că l-a crescut că fiul ei în puf și îmi zicea că nu are cu ce să dezinformeze publicul și că eu probabil aș fi avut altă educație”, a spus Bia Khalifa, pentru Spynews.ro.

Bia Khalifa: „Ea e o altă bătrână care vorbește”

Fosta iubită a lui Fulgy spune că Vica ar fi acuzat-o de faptul că ar avea o „educație diferită”, pentru ca într-un final, ambele să facă referire la  aspectul fizic al fiecăreia.

Eu i-am scris ceva foarte ok, dar ea m-a jignit și mi-a zis că am avut altă educație. I-am zis ”bre, cu tot respectul, am înțeles cu promovezi femeia ideală cu vibe-uri pozitive, cu minți deschise, dar ești o minte închisă, promovezi lucruri fără fundament și mai ești și ofensată.”

Ea mi-a trimis după o poză cu mine și sora mea și mi-a zis ”tu ești aia dolofană”. Ea mi-a zis după ”nu ai cu cine să te cerți, bine groh, groh, pa groh”, a mai spus Bia Khalifa.

Vica ar fi blocat-o pe Bia pe rețelele sociale: „La final mi-a dat block, dar eu n-am jignit-o. Ea e o altă bătrână care vorbește, are drept la vorbă, are și ea internet. Lumea te crede din milă, dacă ești bătrân, dacă ai probleme fizice, iar din cauza la persoanele astea care sunt insuficiente mintal, cum e femeia asta, iar persoanele ca ea mă fac să cred că țara noastră nu mai are nicio șansă”.