Scandal MONSTRU în SPORTUL ROMÂNESC. Ilie Năstase îl face praf pe Laszlo Boloni: „Cine a fost el, că nu înţeleg? Poate băuse!”

Ilie Năstase a reacționat dur la adresa lui Laszlo Bölöni, care a spus că în ierarhia mondială a tenisului "Nasty" e important, dar alături de mulți alții, nu la nivel de top, şi că nu se poate compara nici măcar cu Simona Halep.

15 ian. 2019, 06:36
Scandal MONSTRU în SPORTUL ROMÂNESC. Ilie Năstase îl face praf pe Laszlo Boloni: „Cine a fost el, că nu înţeleg? Poate băuse!”

Ilie Năstase a fost deranjat de comparaţia cu Simona Halep, dar şi de faptul că performanţele sale au fost minimalizate de Laszlo Boloni.

„Eu am jucat la băieţi, ea la fete. Nu ştiu unde e problema. Să joc eu la fete sau ea la băieţi? Puteam să fiu mai mult decât numărul 1? El se poate compara cu Pele? Ce să-i zic eu lui? Dacă el are tâmpenii în cap, n-am ce să-i răspund. Mai mult decât numărul 1… Au fost doar 44 sau mai puţini, nu ştiu, eu am fost unul dintre ei. Nu ne compăram între noi. Fiecare, în perioada lui, a fost bine. Nu puteam fi mai mult de numărul 1 în perioada în care am jucat”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Secretul TERIBIL al lui Ilie Năstase. Singurul său fiu a fost născut de o COPILĂ care avea doar 13 ANI

„Îmi pare rău să-l dezamăgesc, dar am fost numărul 1, ce să fac? Ce facem acum? Ne întoarcem în timp cu 50 de ani? Poate omul era… Eu ştiu, băuse, sau îl durea o măsea, cred. Cine a fost el, că nu înţeleg? Dacă era cineva din tenis care să spună treaba asta nu mă supăram, dar unul care vine de unde vine, din fotbalul lui… Să-şi dea cu părerea la fotbal, mai bine! Poate nu-i place numele meu. Dacă aveam nume unguresc eram cel mai bun. Ce să-i zic? Dacă mă chema Janos poate eram bun. Ungaria n-a avut niciun număr 1 mondial şi d-asta e supărat. Spune-i aşa. Năstase ţi-a transmis că se mută la Constanţa, că iubita lui e din Constanţa, şi oraşul o să aibă doi lideri mondiali. Niciun oraş din lume n-a avut doi. Budapesta n-o să aibă nici măcar unul, nu doi. E răspunsul meu pentru el, vorbesc serios!”, a mai spus Ilie Năstase.