Scandal MONSTRU înainte de meciul FCSB – CFR CLUJ. Delegare CIUDATĂ la DERBY

FCSB - CFR CLUJ. CCA a provocat un nou scandal cu o delegare ciudată la derby-ul etapei a 24-a din Liga 1, FCSB - CFR CLUJ.

09 feb. 2018, 14:29
Scandal MONSTRU înainte de meciul FCSB – CFR CLUJ. Delegare CIUDATĂ la DERBY

FCSB – CFR CLUJ, derby-ul etapei a 24-a din Liga 1, va fi condus de Marcel Bârsan, din Bucureşti. CCA a ajuns la „centralul” de 36 de ani după ce a renunţaz la variantele Colțescu și Avram, arbitri mai experimentați care ar fi putut fi delegați la derby.

Bilete FCSB – CFR CLUJ. de unde le cumperi şi CÂT COSTĂ

FCSB – CFR CLUJ. „Aș fi vrut un arbitru gen Istvan Kovacs, care e foarte bun… Marcel Bârsan de unde este? Din București? Clar, nu trebuia din București. Și chiar și presa a scris că nu poate să arbitreze Horaţiu Feșnic, de exemplu, pentru că e din Cluj-Napoca. Dar de ce poate Marcel Bârsan să arbitreze o echipă din București? De ce un arbitru din București tot timpul arbitrează echipe din București la ele acasă, iar un arbitru din Cluj.Napoca nu ne poate arbitra pe noi nici în deplasare, nici acasă? Eu zic că un asemenea meci, între locul 1 și locul 2, trebuia să aibă la centru un arbitru FIFA. Eu știu că Marcel Bârsan nu-i arbitru FIFA”, a declarat Iuliu Mureșan înainte de FCSB – CFR CLUJ.