Scandal monstru într-o familie din Argeş din cauza băuturii. Cum s-a răzbunat soţia furioasă pe soţul beat

Doi soți din Călimăneşti, Argeș, au fost protagoniştii unui scandal monstru pornit din pricina băuturii. Femeia, sătulă până peste cap de beţiile soţului, a fost filmată de soț în timp ce spărgea cu o lopată geamurile casei și parbrizul mașinii.

03 iul. 2022, 17:52
Scandal monstru într-o familie din Argeş din cauza băuturii. Cum s-a răzbunat soţia furioasă pe soţul beat

Scandal monstru ntr-o familie din Argeş din cauza băuturii. Revoltată că soțul ei nu se mai trezeşte din beţie, emeia a vrut să se răzbune. Când a văzut că este filmată, a prins și mai mult curaj. A spart geamurile casei cu o cărămidă și parbrizul mașinii cu o lopată.

Scandal monstru în familia tradiţională

Eu trăiesc pe drumuri… Că ai vândut tu tot din casă? Tot mi-au vândut din casă! De ce ai făcut chestia asta? De băutură? O să mă pui pe facebook! Stai așa!”, spune femeia, potrivit observatornews.ro

Pentru că nu a reuşit să o calmeze, bărbatul a sunat la poliţie. Soția agresivă s-a ales cu dosar penal pentru distrugere și cu o amendă de 200 de lei.

Citeste si Copiii romi, discriminaţi la Sibiu. Accesul în incinta ştrandului din oraş le-a fost interzis: „Au umplut piscinele cu muștar, şi-au ridicat rochiile să-şi arate comorile”