Scandal MONSTRU între Daniel Ghiţă şi Ionuţ Iftimoaie. „Mă apucă scârba!”

Daniel Ghiţă, campionul mondial K1, l-a atacat dur pe Ionuț Iftimoaie, după gala acestuia de retragere, eveniment care a avut loc, sâmbătă, în orașul natal al luptătorului, la Comănești.

09 aug. 2016, 14:01
Scandal MONSTRU între Daniel Ghiţă şi Ionuţ Iftimoaie. „Mă apucă scârba!”

Daniel Ghiță, de asemenea retras din activitatea competițională, s-a supărat pe Ionuţ Iftimoaie datorită faptului că a acceptat ca sponsor la meciul său de retragere, eveniment urmărit de circa 30.000 spectatori, o firmă austriacă specializată în prelucrarea lemnului care operează și în România.

Superkombat: Ionuţ Iftimoaie a câştigat titlul mondial la ULTIMUL meci din carieră VIDEO

„Ma uitam la gala Superkombat, sa-l vad pe Iftimoaie… si pe ecran apare sponsor firma care ne defriseaza noua padurile? Incredibil! Inteleg de ce unii colegi nu s-au alaturat campaniei impotriva defrisarilor ilegale! Ma apuca scarba! Pentru bani va vindeti ieftin padurile?”, a fost mesajul postat de Daniel Ghiţă pe pagina sa de Facebook.

„Ma scarbeste ca un coleg a luptat sponsorizat de respectiva firma stiind exact cu ce se ocupa aceasta! In timp ce sunt alunecari de teren si pădurile sunt rase de pe fata pamantului. Rusine!”, a mai scris Daniel Ghiţă.