Scandal monstru între George Simion şi Pavel Popescu. „Eşti o caricatură | Se comportă ca un separatist”

A fost din nou circ în Parlament. George Simion, liderul AUR, l-a catalogat drept o "caricatură" pe Pavel Popescu, președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor. În replică, liberalul i-a spus lui Simion că se comportă precum un "separatist din regiunile Donețk și Luhansk".

22 feb. 2022, 12:46
Scandal monstru între George Simion şi Pavel Popescu. „Eşti o caricatură | Se comportă ca un separatist”

Scandal monstru între George Simion şi Pavel Popescu. Deputatul AUR a răbufnit după ce Dumitru Coarnă (PSD) a fost înlocuit din Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor.

„Este inadmisibil ca un om valoros cum este domnul Dumitru Coarnă să fie scos din Comisia de apărare, unde președinte este acea caricatură… Scoateți profesioniștii din Comisia de apărare, mai ales în momente ca acestea”, a declarat George Simion, potrivit Mediafax.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion, despre mitingul AUR: „Noi vrem un protest paşnic. În primul rând, să-l dea jos pe Virgil Popescu. Au termen până în duminică”

Liberalul Florin Roman, preşedintele de şedinţă, i-a cerut liderului AUR să aibă un limbaj civilizat.

„Eu văd acest vot ca un pas înainte, trec de la o comisie prezidată de Pavel Popescu la o comisie prezidată de Dan Tănasă”, a spus și Dumitru Coarnă.

De altfel, Coarnă a precizat că este sancționat de PSD pentru că a semnat contestația la CCR a Ordonanței Prună și că a votat în favoarea moțiunii simple împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

În scandal a intervenit şi deputatul Pavel Popescu, președintele Comisiei de Apărare, care a anunțat că PNL va depune la Biroul Permanent o nouă cerere de sancționare a lui George Simion.

„Domnule Coarnă, în deplină onestitate, ca și foști colegi, pot să vă spun că ne va lipsi expertiza dumneavoastră la la Comisie și nu suntem responsabili de deciziile partidului din care faceți parte. (…) Este absolut inacceptabil ca un lider al unui partid din Parlamentul României să se comporte asemenea unui separatist din regiunile Donețk și Luhansk, este inacceptabil ca un coleg să vină, deci în fiecare zi de 20-30 de ori pe zi, la acest microfon să-și jignească colegii să-i îmbrâncească, indiferent din ce partid fac parte”, a punctat Pavel Popescu, conform sursei citate.

Citeşte şi: ÎPS Teodosie a sfinţit un sediu al AUR, la mai puţin de două săptămâni de când BOR s-a delimitat de partidul lui George Simion