Scandal monstru la o grădiniţă din Constanţa. O educatoare este acuzată că face EDUCAŢIE SEXUALĂ cu copiii

O educatoare din Constanţa a fost acuzată de părinţi că face educaţie sexuală cu micuţii de 3-4 ani. Aceştia susţin că educatoarea le-ar fi povestit copiilor în sala de curs diverse momente intime din viaţa persoanlă şi i-a învăţat cum se foloseşte prezervativul. Pentru că nu o consideră demnă de a le preda copiilor, multe familii au decis să-şi mute micuţii la o grădiniţă aflată la 9 kilometri distanţă, iar de joi educatoarea nu mai lucrează în învăţământ, potrivit Reporterntv.

18 sept. 2014, 11:28
Scandal monstru la o grădiniţă din Constanţa. O educatoare este acuzată că face EDUCAŢIE SEXUALĂ cu copiii

Educatoarea Elena Stanciu de la grădinița din Țepeș Vodă a avut o reacție isterică atunci când părinții copiilor din localitate i-au cerut explicații pentru comportamentul pe care îl are la clasă. În imaginile surprinse cu un telefon mobil de o mămică se vede cum cadrul didactic își iese din fire și chiar o înjură pe femeia care până anul trecut a avut copilul în clasa ei. 

Citeşte şi Reacţie halucinantă a părinţilor copiilor bătuţi la grădiniţă: „E ceva normal, şi noi acasă îi batem pe copii”

„Face educație sexuală cu copiii noștri. Spune cum se fac copiii, pe unde se nasc, cum să folosească prezervativul”, a povestit un părinte pentru Reporterntv.

„Mi-a venit fetița acasă să îmi ceară un cuțit, să își taie burtica pentru că doamna a insinuat că are un băț în burtă și trebuie scos. Fetița tocmai făcuse rele – a venit în papuci prin zăpadă până acasă, mi-a venit udă”, a povestit un alt părinte. 

În replică, educatoarea a negat toate acuzațiile aduse și spune că mereu a avut grijă de copiii ei. 

Este incredibil ce aud. Probabil că a fost o persoană cu rea intenţie care vrea să îmi facă rău pusă de cineva anume. Mă ocup în mod deosebit de copii. Îi iubesc foarte mult, sunt viaţa mea„, a declarat educatoarea.

Citeşte şi Imagini SCANDALOASE într-o grădiniţă privată: Copiii, BRUSCAŢI şi ABUZAŢI de îngrijitoare VIDEO

În realitate, Elena Stanciu a rămas cu doar doi copii dintr-o clasă de 20. Toţi părinţii şi i-au retras rând pe rând şi i-au mutat pe micuții la cea mai apropiată unitate de învățământ. Din cauza educatoarei de la Țepeș Vodă, 18 copii sunt nevoiți să facă naveta zilnic câte 9 kilometri, în Siliștea. Se trezesc la 6, au microbuz la 7.20 și încep orele la 8.

Pentru că nu vor să îi mai chinuie pe cei mici cu naveta părinții au cerut ajutor la Primărie, dar s-au adresat și Inspectoratului Școlar Județean.

„Inspectorii școlari desemnați să se ocupe de rezolvarea acestui caz au fost la fața locului, au luat declarații de la părinți și de la directoare. Cazul va fi analizat”, a declarat Cristina Ivan, purtător de cuvânt ISJ Constanța.