Reacţie halucinantă a părinţilor copiilor bătuţi la grădiniţă: „E ceva normal, şi noi acasă îi batem pe copii”

Îngrijitoarele şi educatoarele dintr-o grădiniţă particulară din Constanţa au fost surprinse de o cameră de supraveghere în timp ce bruscau şi agresau copiii. O parte dintre părinţii copiilor bruscaţi sunt de acord cu metoda educatoarelor.

03 iun. 2014, 11:17
Reacţie halucinantă a părinţilor copiilor bătuţi la grădiniţă: „E ceva normal, şi noi acasă îi batem pe copii”

Părinţii copiilor bătuţi de educatoare la Centrul educaţional „Micul Regat” din Cosntanţa s-au împărţit în două tabere, scrie cugetliber.ro. Cei care au reclamat abuzurile sunt foarte revoltaţi de cele întâmplate, fiind dispuşi să acţioneze în consecinţă,  dar au existat şi părinţi care nu s-au arătat deloc deranjaţi că cei mici sunt „educaţi” cu bătaia, motivând că „E ceva normal, şi noi acasă îi batem pe copii, de ce a trebuit să se facă atâta zarva că au fost bătuţi în grădiniţă”.

Citeşte şi Imagini SCANDALOASE într-o grădiniţă privată: Copiii, BRUSCAŢI şi ABUZAŢI de îngrijitoare VIDEO

Potrivit avocatului Roman Dumitru Ştefan, unii dintre părinţi vor depune plângere împotriva angajaţilor Centrului Educaţional.

În ceea ce le priveşte pe cele trei angajate ale centrului, anchetate pentru purtare abuzivă, acestea nu sunt arestate la domiciliu, aşa cum s-a precizat în media naţionale în mod eronat, procurorii au dispus împotriva lor măsura controlului judiciar.

Citeşte şi Copii maltrataţi de tată. Au fost bătuţi şi legaţi cu funia în podul casei

Micuţii erau traumatizaţi şi bruscaţi de cele care ar fi trebuit să aibă grijă de ei la grădiniţă. Grădiniţa este una privată, frumos amenajată, iar părinţii plăteau şi 1.000 de lei pe lună.

Părinţii au descoperit încă din luna decembrie că micuţii se întorc acasă timoraţi şi plini de zgârieturi, aşa că au decis să monteze o cameră de supraveghere într-o jucărie din sala de clasă. Astfel, aceştia au descoperit cu stupoare că în timp ce ei credeau că micuţii sunt în siguranţă la grădiniţă, copiii erau abuzaţi, traumatizaţi şi târâţi chiar pe podea în sala de clasă. Şocant este şi faptul că unii dintre copii erau adormiţi cu vin şi treziţi cu cafea, scrie sursazilei.ro.

Citeşte şi 40 de copii din Satu Mare s-au intoxicat cu mâncarea primită la grădiniţă

Montând un reportofon în jucăria de pluş preferată a copilului lor, părinţii au aflat aşa şi motivele pentru care micuţul se trezea speriat din somn strigând numele femeii de serviciu de la grădiniţă (doamna Vali n.r.). Femeia de serviciu era cea pe mâna căreia încăpeau des copiii pentru corecţii, atunci când educatorii nu erau preocupaţi să le răspundă întrebărilor.