Scandal monstru la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Fiica lui Cornel Palade către Bia Khalifa: „Te prind eu!”

Cornel Palade și Bia Khalifa au fost protagoniștii unui moment șocant la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, motiv pentru care Ada, fiica actorului, a reacționat dur.

17 sept. 2022, 18:20

Scandalul din timpul show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, difuzat de Pro TV, i-a șocat și pe concurenții din jungla din Republica Dominicană Culmea, primii care au intervenit au fost cei din echipa adversă creatoarei de conținut interzis minorilor, Bia Khalifa, și actorului Cornel Palade.

Zilele trecute, telespectatorii Pro TV au fost șocați de violența unui moment care i-a avut drept protagoniști pe Cornel Palade și pe Bia Khalifa. Actorul de 70 de ani, care a și fost eliminat ulterior din cadrul show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, a fost jignit cumplit de creatoarea de conținut pentru adulți.

Bia Khalifa, care are doar 8 clase, dar se laudă cu faptul că a fost vizionară în a-și expune nurii pe diverse rețele de socializare dedicate adulților, l-a înjurat, timp de minute bune pe actorul de 70 de ani, lăsându-i mască pe cei din jur.

”Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea”, spunea, după ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe Cornel Palade, vedeta OnlyFans Bia Khalifa.

Cornel Palade, ceva mai reținut, a preferat să replice cu eleganță. ”Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct.

A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât”, a spus el în emisiunea.

Fiica lui Cornel Palade, Ada, a reacționat, la rândul ei, după ce a văzut imaginile de la Sunt celebru, scoate-mă de aici și a reacționat pe rețelele de socializare. Și a făcut-o printr-o amenințare voalată…

Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu, rupe tăcerea despre relația cu rapperul Sișu: „Îmi marchez teritoriul cu brio. Nu există competiție”
Într-o postare de pe conturile sale de socializare, Ada Palade a făcut-o praf pe Bia Khalifa după ce aceasta i-a atacat tatăl. Și, alături de o fotografie în care explica de ce a părăsit România pentru a-și continua viața în Anglia, Ada Palade aruncă și o amenințare voalată.

”Te prind, prostituată mică și o să-ți placă”, a notat, drept mesaj adresat, cel mai probabil, concurentei Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Alături de amenințarea voalată la adresa celei care i-a jignit tatăl, Ada Palade, are și un text cât se poate de relevant cu privire la motivul care a împins-o să părăsească definitiv România și să se stabilească în Marea Britanie. ”Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea”, a mai notat Ada Palade.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este un experiment social spectaculos, în care 12 vedete își lasă deoparte stilul de viață cu care s-au obișnuit, pentru o experiență extremă, într-unul dintre cele mai neprimitoare locuri din lume – jungla din Republica Dominicană!
După derapajul de acum câteva zile din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV, dintre Bia Khalifa (23 de ani) și Cornel Palade (70), Dan Negru a reacționat furtunos într-un mesaj publicat pe pagina lui de Facebook. Condamnă atitudinea tinerei care l-a înjurat și jignit pe cunoscutul actor și spune că „violența are un singur vaccin: educația”.

Dan Negru reacţionează după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade: „Actorul nu trebuia să fie acolo”
„Bia Kahlifa, o tânără de 23 de ani promovată că fiind de succes deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade în vârstă de 70 de ani! Am revăzut momentul zilele astea… Umilința e de partea cealaltă a libertății!

Cele 12 vedete vor pleca în Republica Dominicană și vor fi filmate în permanență timp de 2 luni, vor locui în 2 tabere special amenajate, unde vor dormi sub cerul liber, vor face duș  folosind o cantitate limitată de apă, cel mai important, nu vor avea niciun fel de contact cu lumea exterioară.

Cei 12 trebuie să se adapteze condițiilor din junglă și să îndeplinească sarcini zilnice, pentru a-și putea asigura supraviețuirea atât a lor, cât și a celorlalți participanți. Aceste sarcini zilnice sunt, de fapt, probe extreme, în care vedetele trebuie să se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor și să își depășească limitele fizice și psihice. La final doar unul va câștiga titlul de „Regele/Regina Junglei”. În show, vedetele au asigurate doar 2 alimente, fasole și orez, iar fiecare probă câștigată aduce cu sine porții extra de mâncare.