Dan Negru reacţionează după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade: „Actorul nu trebuia să fie acolo”

Dan Negru reacţionează după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade. În emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", blondina l-a jignit pe marele actor şi nu a ţinut cont că este la TV. A început să folosească tot felul de cuvinte nepotrivite la adresa actorului.

15 sept. 2022, 14:54
Dan Negru reacţionează după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade: „Actorul nu trebuia să fie acolo”
Dan Negru reacţionează după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade

Dan Negru reacţionează după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade. Întreaga discuție a pornit de la un vas nespălat, iar de acolo a escaladat totul. Blondina a răbufnit și a folosit cuvinte dure la adresa colegului ei.

Citeşte şi: S-a aflat câți bani primește Cornel Palade de la PRO TV. Suma incredibilă pe care o câștigă actorul pentru participarea la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Dan Negru reacţionează după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade

După ce a văzut imaginile, Dan Negru a scris un mesaj dur, în care îi critică atitudinea tinerei. „O tânără de 23 de ani promovată ca fiind de succes deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade in varsta de 70 de ani! Am revăzut momentul zilele astea…

Umilința e de partea celalată a libertății!

N-am fost ușă de biserică in televiziune și nici televiziunile n-au fost „sfinte” de-a lungul timpului. Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm ca tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem. Lumea civilizată a tv s-a îndreptat și ea demult ! Oricine greșește, prostul insistă. Azi găsești mai multă inepție in online decât la tv.

De asta, in 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul in care tânăra îl înjură pe vărstnicul Cornel in prime-time nu reprezintă România! Știu, actorul nu trebuia să fie acolo, intr-un astfel de show pentru că atunci când accepți ca cineva să te facă mic, să te aștepți și să te calce in picioare.

Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor! Așa cum tăcerea e începutul lașității. Să le spunem asta celor din CNA, umiliți, tăcuți, sper că nu vânduți. Popularitatea dobândită e o înfrângere și nu o victorie pentru că există și victorii care te coboară !

Acu’ vreo 23 de ani, când aduceam la „Academia Vedetelor”, prima dată la tv, șerpi și păianjeni exotici, Valeriu Lazarov ne cerea un show de bucurie, nu de umilință. Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Țopescu, Piersic, Gica Petrescu și mulți alții au găsit atunci amuzamentul și bucuria. Azi a rămas violența. Si violența are un singur vaccin: educația„, este mesajul postat de Dan Negru pe pagina sa de Facebook.