Scandal monstru la un restaurant de lux. O celebră cântăreaţă, înjurată şi ameninţată de o vedetă Antena 1

Silvana Rîciu, soţul ei, Nicuşor Ioniţă, și alâi câţiva artişti au fost la un pas să fie daţi afară dintr-un restaurant de lux din Timişoara, chiar în timpul unei filmări.

06 dec. 2019, 06:45

Silvana Rîciu filma pentru o emisiune ce se difuzează la Favorit TV, când a izbucnit scandalul.

„In timpul filmărilor, o femeie, Hannelore, cea care a fost la „Insula Iubirii”, a venit cu scandal la artiști, spunându-le să încheie mai repede filmările, pentru că ea trebuie să intre în sală cu elevii, la cursuri de dans. Probabil aveau oră de dans, era cu elevii. A ieșit un circ mare, o oră a fost scandal, ceartă, multe cuvinte grele aruncate, ca la ușă cortului”, susțin surse din lumea muzicii populare.

VEDETĂ de la INSULA IUBIRII, condamnată! Ce a decis INSTANŢA după ce A BĂTUT un bărbat şi l-a băgat ÎN SPITAL

„Am filmat pentru emisiunea noastră „Cântecul favorit”, ce se difuzează la Favorit TV, la un restaurant de lux din Timișoara, două ediții speciale pentru sărbătorile de iarnă. Filmam acolo cu artiștii noștri de pe la oră 14:00. Când mai aveam o oră de filmat, a venit ea, Hannelore, cu grupul de copii pe care îl coordonează spunând că are programate acolo repetiții. A vorbit foarte urât, vulgar și nedemn pentru o femeie. Eu i-am spus pe un ton foarte frumos că nu ne putem da artiștii afară și nici nu putem să îi mai facem să aștepte nu știu câte ore pentru că ne respectăm oamenii cu care colaborăm. Dar nu a înțeles de vorbă bună și o oră, cât au mai durat filmările noastre, s-a tot certat cu soțul meu, având schimburi de replici foarte acide. Soțul meu i-a spus că nu așa se comportă o doamnă și că are un vocabular infect, de mahala. Adevărul este că eu nu am mai văzut o altă femeie care să vorbească în asemenea hal. Nu știu cu ce fel de oameni este ea obisbuită, dar noi, lucrând cu artiști, suntem obișnuiți să vorbim frumos, respectuos cu oamenii. Nu suntem obișnuiți cu cei care fac circ. Lucrăm în alt mediu”, a declarat Silvana Rîciu pentru CIAO!.

Nuntă mare în showbiz după ce a divorţat anul trecut. Precedenta căsnicie a fost de 20 de ani

Hannelore Ulrich, devenită celebră după participarea la „Insula iubirii” de la Antena 1, nu a putut fi contactată pentru a oferi o replică în acest caz.