EXCLUSIV Scandal monstru pe averea avocatei Paula Iacob! Un văr al soţului ei revendică averea de 10 milioane de euro

Au început să apară primii mostenitori ai avocatei Paula Iacob. Un văr primar al soțului avocatei Paula Iacob vrea sa intre la masa succesorală şi să primească dreptul lui. Omul susţine că iubitul fiicei Paulei Iacob nu are drept la averea.

08 dec. 2022, 12:52
EXCLUSIV Scandal monstru pe averea avocatei Paula Iacob! Un văr al soţului ei revendică averea de 10 milioane de euro

Bătălia pe averea celebrei avocate Paula Iacob ia amploare. Un văr primar al soţului avocatei, dar și soția acestuia îşi cer dreptul după moartea unicei fiice a avocatei, Ruxandra Iacob.

„Legătura mea de rudenie cu doamna Iacob …. părinții noştri, mama mea şi cu tatăl lui Iacob Nicolae, soțul doamnei Iacob, au fost frati. Sunt văr primar cu Nicu Iacob”, a explicat cel care acum cere să fie aşezat la masa credală pentru a primi o parte din averea lăsată de Paula Iacob.

„În 2003 am fost la dânsa, am luat o dovada. Am încercat să vorbim cu domnul Nicu Iacob. Ne-a spus că nu se poate, că era in carucior. Luase nişte pastile, era bolnav. (…) Am sunat la dansul la poarta, a iesit in curte şi i-am zis sa ia actul sa il citească. Ne-a intrebat cine suntem, de unde suntem că până acum nu ne-a văzut. Că nu am venit la chefuri, noi eram de la ţară….”, a povestit şi soţia vărului soţului avocatei Paula Iacob.

Citeşte şi: Răsturnare de situație în cazul averii avocatei Paula Iacob. Cine este moştenitorul secret care a revendicat cele 10 milioane de euro

Întrebaţi dacă au fost vreodată în casa avocatei, cei doi soţi au răspuns afirmativ.

„Da păi cum. Vă spunem si cum se intra, ca ne-a arata acolo… Ne-a aratat cum intri pe usa are o camera, birou, si ne-a invitat. Nu am intrat asa cum se intra, avea menajeră. A iesit la poarta ne-a bagat i-a spus doamnei Paula ca va chema niste neamuri. Mereu avea menajeră”, a povestit vărul lui Nicu Iacob.

„Vino sa iti arat ce avere am si eu ce casa”, a susţinut bărbatul, la România TV, că i-ar fi spus Paula Iacob.

„M-a băgat în birou la dânsa. Ne-a făcut dovada de pământ, că ne lasat bucata de pamant la tara si speficic ca este ruda cu noi. Ne-a lăsat un teren să îl administram noi”, a mai spus bărbatul.