Scandal-monstru în avion: Un pasager s-a bătut cu personalul aeronavei pentru că nu i s-a mai servit bere VIDEO

Un zbor al American Airlines a fost tulburat după ce un pasager a devenit recalcitrat, atacând personalul navigant, pentru că nu i s-a mai servit bere. Bărbatul ajunsese în stare avansată de ebrietate.   

28 mai 2018, 14:48

După ce băuse peste măsură, pasagerul Felix a devenit din ce în ce mai agresiv. A mai cerut să i se dea o bere, însă unul dintre stewarzi i-a refuzat cererea. În momentul următor, bărbatul s-a ridicat de pe scaun, a început să vorbească foarte tare şi să-i înjure pe ceilalţi pasageri şi membri a-i echipajului.

Personalul de zbor a intervenit: „Vă rog să vă aşezaţi pe scaunul dumneavoastră, nu am să vă mai aduc bere. Vă rog, aşezaţi-vă! Vom ajunge la destinaţie într-o oră. De ce aveţi această atitudine? Aţi mai băut câteva beri”

Bărbatul nu s-a conformat şi a devenit şi mai recalcitrant. A rămas pe culoar, sprijinindu-se de portbagajul de sus al avionului. Unul dintre pasageri a încercat să îl tempereze. L-a îmbrăţişat, i-a vorbit calm şi l-a rugat să se calmeze. Un alt pasager a intervenit, spunându-i „Relaxează-te!”, informează presa americană.

Citeşte şi Pilotul unui avion de pasageri, depistat beat în Germania, înaintea unui zbor internaţional

Nici aceste metode nu au dat roade, din contră, alcoolicul devenind şi mai agresiv. „Nu, nu vreau să mă relaxez!”, le-a strigat Felix pasagerilor care interveniseră, ameninţându-i apoi.  

Unul dintre pasageri, Bill Bolduc, a înregistrat video scenele cu bărbatul beat şi agresiv.

Îmi cunosc drepturile … Omul acesta va rămâne fără slujbă”, i-a strigat Felix echipajului şi pasagerilor, pe unul dintre aceştia ameninţându-l că va „scuipa sânge pe el”.

Apoi a început bătaia între el şi Felix. Mai mulţi pasageri au încercat să îi despartă.

După ce disputa a încetat, Felix a continuat să înjure şi să comenteze la adresa personalului de zbor.

Legea federală interzice furnizarea de băuturi alcoolice în avion persoanelor deja intoxicate cu alcool.

După ce aeronava American Airlines a aterizat, scandalagiul a fost preluat de poliţiştii care l-au escortat pe Aeroportul Internaţional din Miami, unde agenţii FBI l-au luat în custodie. Felix riscă să fie acuzat de tulburarea zborului unei aeronave în timpul zborului şi a personalului navigant al acesteia.


loading...