Scandal monstruos într-un restaurant din Satu Mare. Un fost membru al Legiunii Franceze a făcut prăpăd

Un fost membru al Legiunii Franceze a făcut scandal monstru într-un restaurant din orașul Ardud, județul Satu Mare. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, Radu Ignat, 50 de ani, a înjurat personalul restaurantului și a rupt câteva mese și scaune. Ignat a fost reținut pentru 24 de ore.

RomaniaTV.net
27 ian. 2016, 17:51
Scandal monstruos într-un restaurant din Satu Mare. Un fost membru al Legiunii Franceze a făcut prăpăd

Un fost membru al Legiunii Franceze a făcut prăpăd, marţi, într-un restaurant din orașul Ardud, județul Satu Mare. Angajații restaurantului au cerut prima dată sprijinul Poliției Locale Ardud, dar agenții nu au reușit să-i facă față. Pentru că scandalul a continuat, barmaniţa a sunat la 112, solicitând intervenția mascaților de la Jandarmi. Aceștia l-au luat pe sus și l-au dus la Poliția orașului Ardud.

„Jandarmii sătmăreni au fost solicitaţi de către dispecerul de serviciu al unităţii de poliţie în baza apelului unic de urgenţă 112 să intervină pentru aplanarea unui scandal iscat în localitatea Ardud, la un local situat în centrul oraşului, unde, un bărbat a provocat scandal, refuzând să părăsească localul, adresând injurii şi expresii jignitoare personalului şi distrugând o parte din bunurile din local. Deplasându-se de urgenţă la solicitare, jandarmii au găsit scandalagiul, au aplanat scandalul şi au trecut la identificarea acestuia, ca fiind Radu I, în vârstă de 50 de ani pe care l-au predat ulterior poliţiştilor Secţiei Ardud pentru continuarea cercetărilor în cauză. Scandalagiul nu era la prima abatere, în urmă cu trei zile, repetând acest episod”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IJJ Satu Mare, Camelia Lucuț, potrivit voceatransilvaniei.ro.

Radu Ignat a fost mulți ani membru al Legiunii Franceze, dar de ceva vreme s-a retas acasă, în orașul natal Ardud.

Vezi şi: Scandal între beţivi, bărbat lovit în cap cu un topor