Scandal pe aeroport: Un steward le-a spus pasagerilor să coboare din avion dacă au ... curajul

Publicat: Vineri, 29 Iunie 2012 18:03 // Actualizat: Vineri, 29 Iunie 2012 22:47 // Sursa: RTV.net

Scandal la bordul unui avion american. Unul dintre asistenţii de zbor s-a certat cu pasagerii, a ţipat la ei şi le-a sugerat să coboare din aeronavă dacă au curajul. Stewardul le-a sugerat însă acest lucru într-o manieră trivială, făcând aluzie la organele sexuale masculine.

Foto: New York Post

Incidentul s-a produs pe un aeroport din New York. Jose Serrano, un angajat al companiei American Eagle, le-a strigat pasagerilor pe un ton arţăgos:  "Nu vreau să mai aud comentarii. Odată ce am închis uşa nu vreau să mai aud nici un comentariu. Aşa că, dacă aveţi c..."

"Dacă avem tupeu, asta a zis?!?!", a întrebat şocat unul dintre pasageri când a auzit cuvântul trivial pe care îl rostise steward-ul. Dar Serrano a plusat: "Acesta este momentul, altfel va trebui să zburaţi cu Jose" - adică cu el.

Stewardul şi-a perdut cumpătul fiindcă mai mulţi pasageri au vociferat la anunţul căpitanului că avionul nu pleacă până nu va fi realimentat cu combustibil.  Când a fost făcut acest anunţ, pasagerii erau deja pe aeroport de 5 ore, zborul fiind amânat din cauza condiţiilor meteo neprielnice. Pentru a calma spiritele, la bord au urcat mai mulţi ofiţeri de poliţie.

"Nu, nu, nu. Ăsta e omul care a făcut-o. A hărţuit mai mulţi oameni din acest avion. E şi pe YouTube, l-am filmat. A zis că nu mai are nimic de pierdut, că e ultimul lui zbor şi că nu îi mai pasă. Atunci a luat comunicaţia şi ne-a spus", le-a spus ofiţerilor unul dintre pasagerii afectaţi de reacţia stewardului.

Pasagerii au mai spus că bărbatul mirosea a băutură. Trei familii au refuzat să mai zboare, iar stewardul a fost dus pentru interogatoriu. Cursa a fost anulată deoarece la bordul aeronavei nu erau suficienţi asistenţi de zbor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H