Scandal pe aeroportul Otopeni. 170 de pasageri au aşteptat OPT ORE un avion către Antalya

Aproximativ 200 de pasageri ai unei curse operate de Anima Wings au făcut scandal în aeroportul "Henri Coandă" din Bucureşti după ce avionul cu care urmau să zboare căte Antalya a întârziat peste opt ore. Zborul a fost decalat din cauza unor probleme tehnice, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 16:10
Scandal pe aeroportul Otopeni. 170 de pasageri au aşteptat OPT ORE un avion către Antalya

Potrivit informațiilor furnizate de compania de zbor, problema tehnică a constat într-o roată uzată. Avionul care era așteptat de 170 de pasageri trebuia să zboare la ora 7.30.

Citeşte şi: Incident aviatic pe Aeroportul Băneasa. Un avion Boeing al Omni Air s-a defectat la aterizare

Pe parcursul zilei, pasagerii, majoritatea turiști, s-au strâns în faţa ghişeului de check-in, supărați că nu au primit informații de la compania Christian Tour, cea care deține Anima Wings. Reprezentanţii companiei susţin că au informat pasagerii în legătură cu întârzierea şi le-au oferit apă şi mâncare.

„Avionul s-a întors azi-noapte la ora 1:00. Trebuia să plece în dimineaţa asta la ora 7:30. La controlul de rutină care s-a făcut s-a constatat că una din roţi este puţin uzată. Şi atunci am decis să schimbăm roata. Putea să zboare în condiţii de maximă siguranţă şi cu acea roată, uzată puţin. Dar noi am decis să fie schimbată. Pe noi ne interesează siguranţa maximă”, a declarat Marius Berca, manager operaţional Christian Tour.