SCANDAL pe AVEREA lui ADRIAN IOVAN. Iubita l-a dat în judecată pe Albert, fiul pilotului

Scandal pe averea lui Adrian Iovan. Iubita pilotului îl cheamă în judecată pe fiul său, Albert, pentru împărţirea moştenirii.

26 sept. 2014, 11:39

Mihaela Steriu, medicul care a fost alături de pilot până la moartea acestuia, l-a chemat în judecată pe Albert, fiul de numai opt ani al aviatorului, scrie spynews.ro. Motivul este vila din Otopeni în care a locuit Iovan. Se pare că femeia deţine cu acte jumătate din casă şi a cerut instanţei să constate acest lucru.

Citeşte şi Copilotul lui Adrian Iovan a fost externat: „Aş fi vrut să ma întorc la muncă. M-am plictisit” VIDEO

Procesul vine la trei luni după ce Romaniţa Iovan, fosta soţie a pilotului, a dat-o în judecată pe MIhaela Steriu. Creatoarea de modă, ca împuternicit al copilului, a deschis la Judecătoria Buftea o acţiunea civilă împotriva fostei iubite a lui IOvan şi a cerut instanţei să o oblige pe Steriu să plece din vilă.

Citeşte şi Despăgubiri RECORD pentru urmaşii lui ADRIAN IOVAN. Cât primeşte familia AUREI ION

Acestea nu sunt singurele procese în care este implicat băiețelul pilotului. Înainte să moară, Adrian Iovan lupta în justiție pentru recuperarea pensiei care i-a fost tăiata dramatic. Lupta sa a fost continuată și după moarte, de copii săi, Albert și Irina. Cei doi au câștigat procesul, iar acum Casa de Pensii Ilfov le datorează urmașilor lui Iovan câteva zeci de mii de lei.


loading...