Scandal pe averea lui Nuţu Cămătaru. Fosta soţie cere la tribunal conacul temutului interlop

Lidia Balint, fosta soţie a lui Nuţu Cămătaru, a decis să-şi caute dreptatea în instanţă pentru a deveni proprietara conacului în care a rămas după divorţul de temutul interlop care ar conduce una dintre cele mai puternice grupări de crimă organizată din România - "Clanul Cămătarilor".

04 nov. 2021, 12:42
Scandal pe averea lui Nuţu Cămătaru. Fosta soţie cere la tribunal conacul temutului interlop

Scandal pe averea lui Nuţu Cămătaru. După ce a divorţat, Nuţu Cămătaru, pe numele lui adevărat Ion Balint, a decis ca Lidia, fosta sa soţie, să rămână în conacul acestuia.

Lidia Balint, fosta soţie a lui Nuţu Cămătaru, a decis să-şi caute dreptatea la tribunal, pentru a fi declarată proprietară a imobilului care este deţinut, în acte, de trei vecini.

Lidia Balint a deschis procesul recent, iar la primul termen instanța a dispus ca reclamanta să depună mai multe documente, pentru a-și susține varianta, notează Spynews.

„Aveți obligația de a îndeplini următoarele obligații, în termen de 10 zile de la primirea comunicării, sub sancţiunea anulării cererii: să depuneți extrasul de carte funciară actual, cu arătarea titularului înscris în cartea funciară, eliberat de biroul de cadastru şi publicitate imobiliară în raza căruia este situat imobilul, iar în cazul in care imobilul nu este înscris în cartea funciară, anexaţi un certificat emis de acelaşi birou, care atestă acest fapt, să indicaţi valoarea impozabilă a imobilului în lei; cu cine înţelegeţi să vă judecaţi în privinţa capătului de cerere privind grăniţuirea”, a decis instanța.

Procesul are termen peste două săptămâni.

Citeşte şi: Gestul făcut de fiul lui Sile Cămătaru, în închisoare. Nimeni nu se aştepta să facă asta

Lidia Balint şi Nuţu Cămătaru au divorţat. Interlopul s-a însurat cu „Brazilianca”

Potrivit sursei citate, Lidia Balint şi Nuţu Cămătaru au divorţat în urmă cu șapte ani. Despărţirea dintre cei doi s-a produs pe cale amiabilă. Ulterior, cel considerat liderul clanului Cămătarilor s-a însurat cu dansatoarea Claudia „Brazilianca”. La scurt timp, ea i-a oferit un băieţel.

Mai mult, Lidia Balint a avut, în trecut, şi probleme penale. Fosta soţie a interlopului  a făcut o „intervenție” într-un dosar al lui Nuțu. Ea a fost trimisă în judecată şi găsită vinovată de autorităţi pentru cumpărare de influenţă. Fosta soţie a lui Nuţu Cămătaru a primit o pedeapsă cu închisoarea de doi ani, la care s-au adăugat alţi trei, proveniţi dintr-o condamnare mai veche, pe care femeia o primise cu suspendare.

Citeşte şi: Interlopul care a jurat să-i asasineze pe Nuţu şi Sile Cămătaru, extrădat cu avion militar şi paza a 12 mascaţi

Cine este Nuţu Cămătaru

Nuţu Cămătaru este liderul uneia dintre cele mai puternice grupări de crimă organizată din România – „Clanul Cămătarilor” – o reţea infracţională care, după calculele procurorilor, numără 200 de membri. Nuţu a crescut în cartierul Ferentari, loc unde astăzi deţine o salbă de proprietăţi imobiliare, printre care şi o foarte întinsă fermă, în care creşte urşi, lei şi o întreagă herghelie de cai. Potrivit datelor RISE Project, de-a lungul timpului, Nuţu Cămătaru a primit patru condamnări penale: pentru spargeri de locuinţe, furt, violare de domiciliu, tâlhărie, şantaj, sechestrare de persoane şi constituire de grup de crimă organizată.

Clanul pe care îl patronează a dezvoltat o adevărată industrie a prostituţiei, afacere administrată de fraţii săi, Sile Cămătaru (Vasile Balint),  Gulu (Constantin Stoica) şi Angelica Cămătaru (Angela Stoica), mama – Mimi Cămătăreasa (Smaranda Stoica)  şi numeroşi complici ai acestora.