Scandal pe numirea lui Christoph Daum la naţională. Prunea: Vom ataca decizia Comitetului Executiv!

Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF din partea LPF, a declarat că decizia FRF va fi atacată.

07 iul. 2016, 16:54
Scandal pe numirea lui Christoph Daum la naţională. Prunea: Vom ataca decizia Comitetului Executiv!

Nu am fost prezent la Comitetul Executiv. Este o formă de protest a Ligii Profesioniste şi a noastră. Se speculează că aş avea ceva cu Daum. Eu am antrenor străin la echipa de club, Nicolo Napoli, nici pe departe nu pot fi acuzat că nu doresc selecţioner străin. Dar când LPF cere FRF două documente importante, care nu sunt trecute pe ordinea de zi, eu consider că LPF a avut o poziţie normală, statutară şi vom atacă hotărârea Comitetului Executiv de azi„, a spus Florin Prunea pentru Dolce Sport.

Citeşte şi Christoph Daum a fost numit oficial selecţionerul României

Tehnicianul german Christoph Daum este noul antrenor principal al naţionalei României, propunerea administraţiei FRF pentru postul de selecţioner fiind aprobată, joi, de Comitetul Executiv.

Citeşte şi Cornel Dinu, ŞOCANT: „Daum are o faţă de fuhrer tăvălit, după ce explodează grenada şi se varsă benzina peste el!”

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, reprezentanţii cluburilor din Liga I, Valeriu Argăseală şi Florin Prunea, preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, reprezentantul cluburilor din Liga a II-a Ştefan Stana şi preşedintele CCA, Kyros Vassaras, au lipsit de la şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Un al şaptelea membru, Auraş Braşoveanu, de asemenea reprezentant al cluburilor din Liga a II-a, nu ar avea drept de participare, din cauza unei condamnări definitive, care are ca măsuri complementare interzicerea unor activităţi.