Scandal sexual cu un politician din Buzău: Mai multe eleve minore îl acuză că le-a hărţuit şi le-a lovit

Mai multe eleve minore îl acuză pe un consilier local din Buzău că le-a hărţuit şi le-a lovit. Totul s-ar fi întâmplat chiar pe terasele politicianului unde ele erau chelneriţe.

RomaniaTV.net
21 iun. 2015, 09:49
Scandal sexual cu un politician din Buzău: Mai multe eleve minore îl acuză că le-a hărţuit şi le-a lovit

Florin Toader, unul dintre finii de cununie ai primarului Buzăului, Constantin Boșco­deală, și proaspăt consilier municipal din partea PSD, este acuzat că a făcut avansuri unor minore, pe care apoi le-a luat la bătaie, potrivit opiniabuzau.ro.

Acesta a intrat în atenția polițiștilor după ce o angajată la una dintre terasele deținute de acesta în Drăgaică (ca punct de lucru al Clubului Costești) l-a acuzat de lovire. Fata, în vârstă de 17 ani, susține că a fost bătută când a încercat să-și dea demisia. Plângerea împotriva lui Florin Toader a fost făcută pe 16 iunie, în aceeași zi fiind întocmit dosar pernal în cauză, iar ieri, tânăra a fost audiată de polițiști, fiind asistată de un avocat și în prezența aparținătorilor legali.

„În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzei”, a precizat comisar Doinița Mihalache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău.

Fata de 17 ani nu este singura angajată care îl acuză pe consilierul PSD de reacții violente față de angajate. O adolescentă, chelneriță la terasa din Drăgaică a lui Florin Toa­der, susține că acesta a vrut să o lovească atunci când l-a anunțat că renunță la serviciu, acuzând și un comportament necuviincios al patro­nului. Ali­na Drăgoi are 15 ani și a fost angajată de consilierul local PSD Florin Toader pe 5 iunie. După doar o săptămână, tână­ra a renunțat însă la serviciu din cauza unui pretins comportament necuviincios al patronului. Pentru că a refuzat să o plătească pentru perioada lucrată, fata a făcut și plângere la ITM.

Cazul a fost făcut public după ce adolescenta a povestit unui reporter Campus TV des­pre avansuri, mângâieri și alte gesturi nepotrivite ale consilierului local, iar cazul a fost prezentat de postul local de televiziune miercuri seară.

„Venea lângă noi, ne punea să ieșim în stradă, să invităm clienții la terasa noastră, atunci ne punea mâna pe fund, se uita la sânii noștri…”, susține fata care a mai po­ves­tit ce s-a întâmplat cu o colegă a ei atunci când fata i-ar fi refuzat avansurile. „A zis că dacă plec nu-mi mai dă niciun ban, a ridicat palma la mine (…) Pe o altă fată a bătut-o. A sunat-o să se întâlnească cu el și ea nu a vrut, apoi a bătut-o cu toată lumea din Drăgaică”, susține tânăra. Alina Drăgoi mai spune că nu avea habar că Florin Toader este și consilier local, dar l-a identificat în fotografii.

Tânărul consilier, care deţine o avere, spune că totul este o răzbunare a adversarilor şi că elevele au înscenat totul.

Finul primarului a declarat reprezentanților pos­tului de televiziune că „acuzațiile care i se aduc sunt nefondate și că nu se simte vinovat cu nimic”, precizând că plata salariilor, se va face la sfârșitul Drăgăicii.

„Plata salariilor nu se face pe loc când pleacă ele, la ora două după-amiaza sâmbăta, duminica, marțea, când li se nă­zare lor să plece de la muncă. De la interviu, când i-am strâns pe toți la un loc, că au fost undeva la 30 de persoane, le-am explicat clar – la Drăgaică aveți programul ăsta, aveți salariul acesta. Plata salariului se face după terminarea Drăgăicii… Celelalte probleme de care spuneți, cu mângâieli, cu glume, cu nu știu-ce, mă amuză… Spuneați ceva despre lovire… Altceva că le-am invitat să plece de pe terasă, pe amândouă, nu s-a întâmplat și am zece martori, oricând, pe tema asta…”, a precizat consilierul local PSD Florin Toader.

La nici 30 de ani, consilierul local deţine un club de noapte, mai multe case de schimb valutar, un amanet, o agenţie de turism şi are mai multe tarabe cu mici la târgurile organizate în judeţ.