SCANDAL SEXUAL în Liga I. Mai mulţi fotbalişti, clienţi ai unei reţele de prostituţie cu minore

În 13 meciuri oficiale disputate în 2012, CS Mioveni nu a obţinut decât trei puncte şi este codaşă în Liga I şi matematic retrogradată. Oficialii clubului au descoperit acum unul dintre posibilele motive ale faptului că echipa nu joacă nimic. Fotbaliştii erau mult mai ocupaţi să meargă la un salon de masaj care ascundea un bordel, decât cu fotbalul.

RomaniaTV.net
11 mai 2012, 17:07
SCANDAL SEXUAL în Liga I. Mai mulţi fotbalişti, clienţi ai unei reţele de prostituţie cu minore

Scandal sexual la ultima clasată din Liga I: opt jucători de la echipa CS Mioveni frecventau regulat un salon de masaj care funcţiona însă ca paravan pentru o reţea de prostituţie. Revoltat de aventurile fotbaliştilor, primarul vrea să desfiinţeze clubul.

„Sunt vreo şapte, opt persoane. Probabil băieţii au zis «suntem expiraţi, nu ştim fotbal, ne recalificăm în altceva». Şi probabil făceau acolo cursuri de calificare”, a spus, ironic, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

Jucătorii de la CS Mioveni sunt plătiţi de Consiliul Local, iar Ion Georgescu a luat foc la gândul că aceşti bani intrau, practic, un buzunarele proxeneţilor. „Voi cere creditorilor să ceară falimentul clubului de la Mioveni. Trebuie să-i înveţe cineva minte”, a spus Georgescu, care vrea să

Deocamdată, numele fotbaliştilor care stăteau mai mult la salonul de masaj decât la antrenamente nu au fost făcute publice.