SCANDAL SEXUAL LA HOLLYWOOD. Soţul lui Kim Kardashian, Kanye West, se iubeşte pe furiş cu bărbaţi

Kim Kardashian a intrat în depresie şi nu îşi mai revine din şoc după ce a aflat de la rapperul Drake, care a fost cuplat acum câţiva ani cu J.Lo, că soţul ei este bisexual. Zvonurile privind dubla orientare sexuală a rapperului de 41 de ani au apărut încă din 2009. Dar după ce s-au căsătorit în 2014, Kim a crezut că o iubeşte doar pe ea.

RomaniaTV.net
02 aug. 2018, 11:33
SCANDAL SEXUAL LA HOLLYWOOD. Soţul lui Kim Kardashian, Kanye West, se iubeşte pe furiş cu bărbaţi

Scandal monstru: Kanye West se iubeşte cu un bărbat, scrie click.ro. Viaţa lui Kim Kardashian (37 de ani) este o telenovelă care te ţine cu sufletul la gură. După ce tatăl ei vitreg Bruce Jenner şi-a schimbat sexul, a divorţat de mama ei Kris Jenner şi a devenit Caitlyn Jenner, Kim e lovită de o nouă veste. Soţul ei se iubeşte pe furiş cu bărbaţi. Kanye West, 41 de ani, i-ar fi împărtăşit pasiunea lui secretă lui Drake în timp ce lucrau la un proiect muzical, iar Drake l-a pârât soţiei.

Citeşte şi Ţara tuturor posibilităţilor. Kim Kardashian at putea candida la preşedinţia SUA

Kanye şi Kim sunt căsătoriţi din 2014 şi au trei copii, pe North (5 ani), Saint, 2 ani şi Chicago, în vârstă de 6 luni. Conform revistei australiene „New Weekly”, Kanye se iubeşte în ascuns cu un stilist, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Stilistul enigmatic îl consolează pe Kanye care a aflat, recent, că tatăl lui suferă de cancer la prostată.

Gurile rele susţin că în cazul în care Kanye nu va pune punct acestei relaţii, Kim va intenta divorţ. Ea are o avere de 350 de milioane de dolari, are un salariu anual de 80 de milioane de dolari de la reality-show-ul pe care îl şi produce, iar el are în conturi doar 160 de milioane de dolari.