Scandal sexual la Oltchim. Două jucătoare se iubesc cu oficialii

Scandal de proporţii la campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea. Ziarul Naţional scrie că două dintre cele mai bune jucătoare ale echipei ar avea relaţii cu oficiali ai echipei.

RomaniaTV.net
15 iun. 2012, 07:43
Scandal sexual la Oltchim. Două jucătoare se iubesc cu oficialii

Handbalista Adina Meiroşu ar avea o relaţie amoroasă cu diectorul Oltchimului, Constantin Roibu, scrie enational.ro, care dezvăluie şi o posibilă aventură între pivotul Oana Manea şi fostul antrenor al echipei şi al naţionalei, Radu Voina.

Potrivit sursei citate, idila dintre Adina Meiroşu şi Constantin Roibu ar fi început în ianuarie 2012, înainte de pronunţarea divorţului dintre handbalistă şi Ovidiu Fiera. Zvonurile despre cei doi existau de ceva vreme, însă au luat amploare după ce Adina a plecat de la un meci în deplasare al Oltchimului chiar cu maşina şefului combinatului Oltchim, în timp ce restul colegelor se urcau în autocar. Constantin Roibu are 60 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Adina Meiroşu are 27 de ani. În 2008 ea s-a căsătorit cu omul de afaceri Ovidiu Fiera, fost arbitru de handbal, iar la începutul anului 2011 a pierdut o sarcină gemelară. După acest necaz, relaţia celor doi s-a deteriorat, iar în luna aprilie Judecătoria Râmnicu Vâlcea a pronunţat divorţul celor doi.

În legătură cu presupusa relaţie dintre Oana Manea şi antrenorul Radu Voina, care şi-a încetat relaţiile contractuale cu Oltchim în această vară, ziarul Naţional scrie că a primit „un pont” pe adresa redacţiei. Oana Manea are tot 27 de ani şi, coincidenţă sau nu, este cea mai bună prietenă şi colega de cameră a Adinei Meiroşu. Oana a fost şi ea căsătorită, însă doar pentru două luni, în 2008. Radu Voina (62 de ani), pe de altă parte, este căsătorit de aproape 40 de ani cu Carmelita, cu care are o fată şi un băiat.