Scandal SEXUAL la PNL: Un lider de la tineret i-ar fi promis unei tinere funcţii în partid dacă se culcă cu el

Partidul Naţional Liberal este lovit de un scandal sexual major. Unul dintre liderii tineretului liberal i-a promis unei studente că îi dă funcţie în partid dacă face sex cu el. Tânărul se folosea şi de numele Preşedintelui Klaus Iohannis pentru a o convinge pe studentă să-i accepte avansurile. Acum, tânărul susţine că totul e o înscenare pentru al denigra.

RomaniaTV.net
26 iun. 2015, 10:00

Tânarul liberal care a încercat să obţină o partidă de sex în schimbul unei funcţii în partid este președintele Clubului Studențesc Liberal, Mihai Simion, cel care este şi liderul studenților liberali în Sectorul 1. El a cerut favoruri sexuale pentru a oferi, la schimb, funcția de vicepreședinte unei studente.

Mihai Simion a pretins că îl cunoaşte pe preşedintele României Klaus Iohannis şi i-a promis fetei că nimeni nu o va schimba din funcţie.

Senatorul PNL, Cristian Bodea, a comentat într-o intervenţie telefonică la România TV gestul tânărului liberal, despre care a spus că „este ruşinos”. „Băiatul ăla cretin nu este niciun lider al PNL. Este doar un puţoi de 20 şi ceva de ani, care a crezut că intră în politică ca să facă bani şi să prindă fete mai uşor, pentru că nu poate face altfel. Nu promitea nicio funcţie importantă. Promitea o funcţie în clubul lor, unde se joacă de-a politica. Că face promisiuni pe astfel de chestiuni şi că se consideră liberal este ruşinos. Sunt sigur că va fi dat afară de urgenţă.

Clubul Studenţesc Liberal este o grădiniţă pentru studenţi, unde se joacă de-a politica. Nu-i poţi cerne, îi laşi să crească şi să facă fiecare ce îl duce capul. Nu ai cum să-i ţii ca la mănăstire„, a declarat senatorul PNL Cristian Bodea.

Cât despre faptul că Mihai Simon se folosea de numele lui Klaus Iohannis, senatorul liberal a spus că „poate îi şterge pantofii lui Iohannis„. „Poate se baza pe faptul că fata este o prostuţă şi o poate păcăli cu vorbe mari. A crezut ca poate face bani din politică, luând exemplul preşedinţilor de sector, cum sunt mulţi şmecheraşi„, a conchis acesta.

Mihai Simion s-a autosuspendat după scandal şi a scris pe Facebook că totul este o înscenare. „Menționez că acele declarații care au apărut în presă sunt un fals grosolan. Acestea nu au avut loc niciodată și sunt făcute doar cu scopul de a mă discredita. Pentru a nu păta imaginea organizației din care fac parte, am decis să mă autosuspend din funcție până voi demonstra că acele discuții nu sunt altceva decât o înscenare. Sunt sigur că alături de autoritățile competente îmi voi demonstra nevinovăția”, a scris Mihai Simion.

Revistablogurilor.ro a publicat mai multe mesaje pe care şi le-au transmis liberalul şi studenta ofertată pentru sex. Ulterior, articolul respectiv a fost şters.