SCANDAL SEXUAL la un orfelinat: O minoră a întreţinut relaţii intime cu soţul directoarei

O minoră de la un orfelinat din Vaslui a întreţinut relaţii sexuale cu soţul directoarei. Se pare că fata a rămas însărcinată, dar a fost convinsă chiar de psihologul centrului să renunţe la copil. În urma scandalului, directoarea şi-a dat demisia, potrivit România TV.

08 mart. 2013, 06:44
SCANDAL SEXUAL la un orfelinat: O minoră a întreţinut relaţii intime cu soţul directoarei

Totul a ieşit la iveală la sfârşitul anului trecut, când una dintre fetele din Centrul Familial din Negreşti a mers la medic pentru o întrerupere de sarcină. Scandalul a luat amploare când s-a aflat că minora ar fi întreţinut raporturi sexuale chiar cu soţul directoarei.

Directoarea orfelinatului obişnuia să trimită frecvent acasă fete din centru pentru a o ajuta la treburile gospodăreşti. Astfel s-a înfiripat idila dintre minoră şi soţul directoarei.

În urma scandalului directoarea şi-a înaintat demisia, iar soţul acestea este cercetat de poliţie pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu un minor.

Eleva a rămas în continuare în centru, în timp ce o parte din personal a fost înlocuit.

„Coordonatoarea centrului şi o parte din personal au fost sancţionaţi pentru activitatea de a lua copiii şi a-i duce acasă pentru a realiza diferite activităţi. Actul sexual este cercetat în momentul de faţă de poliţie deoarece declaraţiile fetiţei au fost contradictorii.”, a declarat la România TV Ionel Ştefănică Armeanu, director DGASPC Vaslui.

Dacă faptele sunt confirmate de anchetă, soţul directoarei riscă între trei şi zece ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.