Anamaria Prodan: „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat… De câţi nu s-a ales praful”

Viaţa de vedetă nu înseamnă doar lux şi glamour. O demonstrează Anamaria Prodan şi Denisa Nechifor, care au probleme în dragoste.

14 sept. 2021, 12:18
Anamaria Prodan: „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat… De câţi nu s-a ales praful”

Anamaria Prodan nu este singura care are probleme în ceea ce priveşte relaţiile. În telenovela căsniciei cu Laurenţiu Reghecampf se turnează în fiecare zi un nou episod, dar se pare că povestea este si molipsitoare. Una dintre cele mai bune prietene ale Prodancei are şi ea probleme de amor. Denisa Nechifor, căci despre ea este vorba, a dezvăluit recent că unul dintre motivele pentru care evită să se implice într-o este şi fiica sa, Rania. Aceasta este geloasă şi se teme că mama ei nu îi va mai acorda atenţia cuvenită.

Anamaria Prodan, imagine rară din dormitor. Nicio amantă nu poate concura cu aşa ceva
„Fiica mea nu vrea să-mi găsesc pe cineva. Este foarte posesivă și geloasă. Eu am ținut-o departe, nu mi-am implicat copilul în relații decât o dată sau de două ori, când am avut relații serioase. (…) Mi-a spus că nu vrea pentru că îi e frică că mă va pierde”, a spus Denisa Nechifor, la Antena Stars.

Anamaria Prodan, întâlnirea care răstoarnă totul în privinţa divorţului de Reghe. Imaginea face înconjurul internetului
De altfel, Anamaria Prodan a vorbit, în trecut, despre despărţirea dintre Denisa Nechifor şi Adrian Cristea. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf, care şi ea se află în plin scandal de divorţ, spune că Adrian Cristea putea să joace şi acum fotbal dacă nu se despărţea de buna sa prietenă. „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat și ieși în discotecă… De câți nu s-a ales praful… Uite, „Prințul” Cristea. Talent ca el se naște rar. Dacă el nu se despărțea de Denisa Nechifor, care avea grijă de el, și nu începea, când a ajuns în București, cu una și alta, el juca și acum. Am văzut multe cariere care s-au năruit”  spunea Anamaria Prodan.

Dan Alexa şi Anamaria Prodan, culisele unei relaţii controversate: „Anamaria a fost tot timpul lângă mine”
Nu este singura prblemă pe care o are Denisa Nechifor. Fosta iubită a lui Adrian Cristea a răbufnit la adresa celor care o abordează pe reţelele de socializare şi nu numai. Femeia este deranjată de cei care sunt uimiţi cât de frumoasă este. Denisa Nechifor are o siluetă perfectă, iar toată lumea o admiră. Vedeta crede că, în ciuda laudelor pe care le primeşte, este vorba şi despre multă ipocrizie.

Anamaria Prodan l-a smuls pe Reghe din braţele amantei. Postarea care răscoleşte showbizul
„A devenit deja un clișeu: “Vai, Denisa, ce viață frumoasa ai, cum faci de arăți așa ?!” Da, am o viață extraordinară! Însă, întreabă-mă și care este prețul pentru a arăta bine. Ce sacrificii fac, câtă muncă este în spate, cât stres. Câtă ipocrizie și câte prejudecăți a trebuit să calc în picioare, ce se afla uneori în spatele zâmbetului … Nimic nu este atât de simplu precum pare! Încearcă să privești lucrurile un picuț mai în profunzime, dacă te interesează un subiect, oricare ar fi acela”, a scris Denisa Nechifor pe rețelele de socializare.