Scandal uriaş! Gigi Becali își trimite jucătorii la strung şi revine la sfaturile preţioase pentru antrenori

Finanţatorul FCSB îşi trimite jucătorii la menghină şi strung dacă mai pierd meciuri, iar antrenorul va primi din nou indicaţii preţioase din tribuna oficială.
Filip Stan
02 sept. 2022, 10:51
Scandal uriaş! Gigi Becali își trimite jucătorii la strung şi revine la sfaturile preţioase pentru antrenori

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a dezlănțuit împotriva jucătorilor, după umilința cu Farul Constanța. Becali a spus că jucătorii ar merita trimiși șase luni la strung și i-a îndemnat să își asume presiunea, altfel să spună ”sunt căcăcios și nu pot juca la FCSB”.

David Popovici, medalie de argint cu echipa României la ştafeta de 4×100 liber
„Băi, ești la FCSB. Aleargă, mă! Muncește, mă! Crezi că dacă ai intrat în Conference League ești vedetă și joci pe vârfuri? I-am spus lui Dică: «Hai să facem selecție la locul de muncă». La menghină. Luăm un jucător. Îl punem să joace 2-3 meciuri și-l dăm înapoi dacă e. Hai, la revedere!

Nu mai facem contract decât pe un an. Aici, la FCSB, e la altceva. Dacă nu suporți presiunea, pleci înapoi! Nu se mai fac contracte pe 3 sau 5 ani. Facem doar un an, plus 3 ani. Hai, la revedere! Ia banii pe un an și du-te acasă. Sau refuză de la început și spune «Sunt căcăcios și nu pot juca la FCSB!».

Gata, de acum încolo nu ne mai facem de râs! Nu-l mai întreb nici pe Dică, nici pe MM. Vreau fotbaliști, cumpăr fotbaliști. După aceea le fac contract pe 1 an + 3 ani. Semnezi și rezilierea. Vrei să joci la FCSB? Te verific 6 luni la strung”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Gigi Becali și-a revenit și intervine brutal peste Nicolae Dică: Va schimba asta la ordinul meu!

Gigi Becali a declarat, miercuri seară, după meciul pierdut de FCSB cu scorul de 1-3 în faaţa echipei Farul, că îi va cere tehnicianului Nicolae Dică să schimbe sistemul de joc. “Dică va schimba asta la ordinul meu”, a subliniat el.

FOTO: Fotbalist de la CFR Cluj, mutilat. A fost transportat de urgență la spital
”Aici am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal. Noi am crezut că suntem vedete calificate în Europa, de ce să alergăm prea mult? Nu ştiu ce zice Dică, dar jucătorii ăia care nu au curaj au calificate echipa în grupe. Părerea mea e că e şi vina lui. Dacă ai o echipă valoroasă ca FCSB şi nu ai posesia, e doar vina antrenorului. Cea mai mare greşeală şi o să mă impun şi o să-i cer să schimbe sistemul de joc. Nu se poate să câştigăm cu sistemul ăsta. Dacă joci 4-2-3-1, trebuie să joci cu doi mijlocaşi defensivi. Noi ce am jucat, 4-1-1-3-1? Dacă joci 4-3-3 e altceva, domini mijlocul terenului. Noi am avut 4-0-4-1. Dulca a fost zero, Olaru e inter, nu am avut jucător defensiv. Mijlocul terenului dacă nu-l domini, poţi să ai cinci de Messi şi de Haaland, tot pierzi. Va juca 4-3-3, s-a terminat cu 4-2-3-1. Dacă vrei aşa, joci şi cu Oaidă, şi cu Malcom. Dică va schimba asta la ordinul meu: 4-3-3! La revedere! Dacă ei nu pot să joace ce vrei tu, lasă-i să joace ce ştiu”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Formaţia FCSB a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa Farul, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!