Mai mulţi suporteri ai Petrolului, săltaţi de mascaţi după ce au DEVASTAT un magazin din Piteşti VIDEO

Mai mulţi suporteri ai formaţiei Petrolul Ploieşti sunt audiaţi duminică de poliţiştii din Piteşti, după ce au lovit mai multe persoane şi au provocat distrugeri în incinta unui centru comercial.

RomaniaTV.net
24 aug. 2014, 17:37
Mai mulţi suporteri ai Petrolului, săltaţi de mascaţi după ce au DEVASTAT un magazin din Piteşti VIDEO

Incidentele s-au produs după ce 45 de suporteri prahoveni, care mergeau cu un autocar pentru a asista la partida dintre CSU Craiova şi Petrolul Ploieşti, au oprit în parcarea unui centru comercial aflat pe DN 65B, în zona de sud a municipiului Piteşti.

„Din primele cercetări a reieşit că persoanele în cauză au pătruns în incinta centrului comercial, au vandalizat un stand de băuturi, au lovit mai multe persoane, apoi au spart geamul unui autoturism aflat în parcare„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, agent Mădălina Sima.

Toate persoanele care făceau parte din grupul de suporteri au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, pentru audieri.

„Pe baza declaraţiilor martorilor şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere se va stabili gradul de implicare al fiecărei persoane în incidentele produse şi se vor dispune măsurile legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, potrivit Agerpres.