Scandal URIAŞ în cazul morţilor intoxicaţi cu alcool metilic din Dragalina

Potrivit România TV, cei suspectaţi că au vândut alcoolul metilic care a dus la moartea a şase persoane fac presiuni asupra localnicilor care au depus plângeri la poliţie pentru a-şi schimba declaraţiile.

16 ian. 2015, 11:02
Scandal URIAŞ în cazul morţilor intoxicaţi cu alcool metilic din Dragalina

Persoanele care au pus in vanzare alcoolul contrafacut la Dragalina ar face presiuni asupra denuntatorilor care au depus plangeri penale la Politie.

Numărul celor care au murit după ce au băut alcool metilic vândut în Dragalina a ajuns la şase. Ultimele două victime au murit miercuri, după ce au stat mai multe zile în comă.

CITEŞTE ŞI Bilanţ sinistru la Dragalina. Şase persoane au murit intoxicate cu alcool metilic VIDEO

Dintre cele şase persoane, cinci au murit în mod cert din cauza alcoolului metilic, în cazul unei femei fiind necesare analize suplimentare pentru a stabili cauza decesului. Primele trei persoane au murit acum patru zile, iar miercuri seară au decedat doi bărbaţi în vârstă de 45, respectiv 41 de ani.

În continuare, la spitalul Floreasca sunt internate cinci persoane toate în stare gravă.

La Dragalina a început o anchetă de amploare. Zeci de oameni care au băut alcool metilic şi rude ale victimelor au fost audiate. Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a deschis un dosar pentru moarte suspectă.