Scandal uriaş în Liga I. CSMS Iaşi vrea să se retragă din campionat

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, vineri seară, după eşecul din meciul cu Gloria Bistriţa, scor 0-1, că va propune Consiliului Director retragerea din campionat, deoarece la partida din etapa a VII-a a Ligii I s-a făcut o mare greşeală de arbitraj împotriva ieşenilor.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 18:47
Scandal uriaş în Liga I. CSMS Iaşi vrea să se retragă din campionat

Greşeală mare de arbitraj, ofsaid mare, viciere de rezultat. La asta se rezumă meciul cu Gloria. O să propun Consiliului Director să ne retragem din Liga I. S-a făcut o mare greşeală de arbitraj împotriva noastră şi asta este o vorbă de protest pentru că sunt în joc bani publici şi nu ne putem bate joc de banii oraşului.

Dacă Dorin Mudura mai arbitrează în Liga I înseamă că sunt alte interese şi competiţia nu se joacă pe teren. Dacă domnul Deaconu vrea să fie corect, Mudura trebuie să dispară din arbitraj. Dacă nu se întâmplă asta, e clar. Eu, oricum, voi propune retragerea din campionat„, a declarat Prunea.

Formaţia Gloria Bistriţa a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce s-a impus, vineri, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), în faţa echipei CSMS Iaşi, în etapa a VII-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Florin Bratu, în minutul 81. Meciul a fost arbitrat de Teodor Crăciunescu, ajutat de asistenţii Dorin Mudura şi Stelian Slabu. Rezervă a fost Marian Bordean.