Scandal uriaş în Parlament! Doi deputaţi, la un pas de bătaie din cauza desfiinţării SIIJ. „Du-te în p*** mă-tii de bou” VIDEO

Doi deputaţi au fost la un pas să se ia la bătaie în Parlament. Dan Tanasă (AUR) și Silviu Dehelean (USR) şi-au aruncat replici dure, miercuri, după ce în plen a fost dezbătut proiectul privind desfiinţarea Secţiei Speciale.

24 mart. 2021, 14:11
Scandal uriaş în Parlament! Doi deputaţi, la un pas de bătaie din cauza desfiinţării SIIJ. „Du-te în p*** mă-tii de bou” VIDEO

Scandal uriaş în Parlament! Dan Tanasă (AUR) și Silviu Dehelean (USR) au avut un schimb dur de replici pe holurile Camerei Deputaţilor. Spiritele s-au încins în condiţiile în care în plen se dezbătea proiectul privind desfiinţării Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

„Nu ţi-e, mă ruşine, să vii aşa la mine? Că ce? Păduche! Vii tu înspre mine să mă ameninţi că ce?! Dispari de aici! Dispari de aici! N-auzi?! Îţi ordon să dispari din faţa mea! Marş de aici!”, a fost replica deputatului AUR Dan Tanasă care a declanşat scandalul.

Scandal uriaş în Parlament între Dan Tanasă şi Silviu Dehelean

Dan Tanasă (AUR) : Noaptea ca hoţii şi USR la 2:30 noaptea în Camera Deputaţilor ca să-l pună pe Ludovic Orban preşedinte la Camera Deputaţilor.

Silviu Dehelean (USR): Ca să continuăm şedinţa în mod regulamentar. Asta a fost tot.

Dan Tanasă (AUR): Cum votaţi doi la 2:30 noaptea în Camera Deputaţilor să puneţi şeful Camerei? Noaptea lucrează hoţii! Nu aţi spus voi patru ani de zile că noaptea lucrează hoţii?

Silviu Dehelean (USR): Nu lucrăm în ture aici! De furat în ture se poate, dar de lucrat în ture.

Dan Tanasă (AUR): Noaptea ca hoţii şi voi la 2:30 noaptea eraţi în Cameră! Te bag eu în seamă când vreau! Stai acolo ca prostul că stai foarte bine!

Silviu Dehelean (USR): Omul ăsta a stat patru ani de zile alături de Stelian Ion şi am luptat în Comisia Juridică legile justiţiei şi este iniţiatorul „Fără penal”. Ca să fie făcut papagal şi să fie înjurat pe holurile Parlamentului e pur şi simplu penibil!

Dan Tanasă (AUR): N-aţi votat nimic!

Silviu Dehelean (USR): E pur şi simplu penibil! Mă retrag din discuţia asta.

Dan Tanasă (AUR): De la Bulai despre care presa scrie că nu are nici măcar un job. Omul nu s-a dus nici… Nu a plătit taxe. S-a trezit parlamentar!

De la Vlad Voiculescu care nu a fost în stare să producă o diplomă de licenţă. E ministru al Sănătăţii într-o ţară şi nu e în stare să producă o diplomă de licenţă

Silviu Dehelean (USR): Nişte acuzaţii complet nefondate

Dan Tanasă (AUR): Care acuzaţii? Dacă magistraţii s-au pronunţat împotriva desfiinţării SIIJ, trebuia să-i lăsaţi pe magistraţi.
Domnule ministru, am procese la Înalta Curte cu termene peste doi ani, domnule ministru!

Băi, dacă te bag în p***, zici că am ceva cu tine! Du-te în p*** mă-tii de bou! Cum îţi permiţi să vorbeşti aşa cu mine, băi?

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, proiectul de lege pentru desființarea Secției speciale, cu 171 de voturi „pentru” și 136 de voturi „împotrivă”.

Citeşte şi: Camera Deputaților a adoptat desființarea Secției speciale. Ce se va întâmpla acum cu magistraţii!