Scandal uriaș între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Vedeta a anunțat poliția de frontieră să nu îl lase pe bărbat să iasă din țară cu copiii

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt din nou în conflict, asta după ce cântăreața nu i-ar fi permis acestuia să plece din țară împreună cu copiii lor.

23 aug. 2022, 14:41
Scandal uriaș între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Vedeta a anunțat poliția de frontieră să nu îl lase pe bărbat să iasă din țară cu copiii

Claudia Pătrășcanu ar fi încercat să facă toate demersurile pentru ca actualul iubit al Biancăi Drăgușanu să nu părăsească România.

În ultimele zile, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut de traversat momente tensionate. Cum milionarul avea dreptul să își ia copiii la el timp de două săptămâni, Claudia Pătrășcanu a fost de acord ca acesta să plece din țară împreună cu cei mici.

Citește și Gabi Bădălău și Claudia Patrăşcanu, un nou scandal: „Îşi bate joc!”

Omul de afaceri a publicat pe rețelele de socializare mai multe detalii cu tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, acesta spune că mama copiilor lui a încercat să le strice vacanța băieților prin toate demersurile sale.

”Ultimele două săptămâni din august e vacanță mea cu băieții. Cum a început teroarea personajului Claudia scandal.

1.Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentur a-mi petrece cu ei această vacanță…După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copilului am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.
2. Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță.
3. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanției
4. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel”, a spus Gabi Bădălău pe Instagram.

Conform spuselor lui Bădălău, ultima încercare a Claudiei Pătrășcanu de-i strica vacanța cu băieții, a fost aceea de a anunța Poliția de Frontieră să nu-i permită afaceristul să iasă din țară.

Cu toate astea, Gabi Bădălău a putut să părăsească România și să plece în vacanță cu copiii săi, asta pentru că avea o hotărâre judecătorească executorie ce îi permitea acest lucru.

”5. A înștiințat Poliția de Frontieră pentru a lua măsuri să nu părăsesc țara cu băieții. Cu toate că am hotărâre judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara… ea tot a încercat să strice vacanța copiilor”, a mai zis el.

La finalul postării sale de pe rețelele de socializare, Bădălău se întreabă când va înceta Claudia Pătrășcanu să îi mai facă rău și dacă va exista liniște în ceea ce privește creșterea și educația celor doi copii pe care îi au împreună.

”Oare cât mai poate? Oare cât o mai duce capul? Oare de ce nu se liniștește? Oare de ce nu se gândește la copiii noștri”, a mai zis Gabi Bădălău despre Claudia Pătrășcanu.

Citește și Claudia Pătrășcanu, noi acuze la adresa lui Bădălău: „Le spune copiilor că sunt cea mai rea mamă de pe Pământ, că vreau să-i bag în pușcărie sau să le iau banii”