Scandal uriaș la „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a plecat din emisiune, după un schimb dur de replici cu Cătălin Scărlătescu: „Nu ești în stare de nimic”

Florin Dumitrescu s-a enervat cumplit în urma unui schimb de replici cu Cătălin Scărlătescu, în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, motiv pentru care a decis să părăsească show-ul. Conversația aprinsă dintre cei doi bucătari a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

12 oct. 2023, 20:15
Scandal uriaș la „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a plecat din emisiune, după un schimb dur de replici cu Cătălin Scărlătescu: „Nu ești în stare de nimic”
Scandal uriaș la „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a plecat din emisiune, după un schimb dur de replici cu Cătălin Scărlătescu: „Nu ești în stare de nimic”

Ultima ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una extrem de tensionată, iar un conflict de mare amploare a izbucnit între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Florin, care conducea echipa magenta, a decis să se retragă de pe platou din cauza nervilor. Episodul de miercuri seară a fost marcat de o competiție acerbă în bucătăria „Chefi la cuțite” și toate acestea au avut loc cu doar patru ediții înainte de semifinala sezonului 12. Atmosfera s-a încins la zonele de lucru, mai ales când Irina a anunțat că echipele aveau doar o oră pentru a prepara trei feluri de mâncare: un aperitiv, un fel principal și un desert, toate cu un anumit concept.

Citește și: Câți bani câștigă Irina Fodor la Chefi la cuțite și America Express. Diferența este colosală față de Gina Pistol

Conform regulilor, câștigătorul era cel care aduna cele mai multe boabe de porumb, în timp ce nimeni nu avea voie să-i asiste pe cei doi concurenți selectați să execute proba. Această situație a generat tensiuni între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei doi bucătari au avut o discuție aprinsă, iar într-un moment de cedare nervoasă, Florin, liderul echipei magenta, a decis să părăsească platoul de filmare. Chef Cătălin Scărlătescu nu a fost deloc mulțumit atunci când a constatat că cel pe care Florin Dumitrescu l-a ales pentru a executa proba primește ajutor.

„Băi, pe ăștia îi descalifici! Nu mă mai joc. Am zis să nu se apropie nimeni”, a țipat iubitul Doinei Teodoru.

Când a văzut ce se întâmplă, Irina Fodor a dat stop joc, moment în care Florin Dumitrescu a răbufnit și apoi a părăsit platoul de filmare.

„Știi de ce e stop? De ce țipi? De ce sunt mă descalificat? A venit să îmi aducă un bol. Băi, deșteptule… (…) Nu ești în stare de nimic, doar să urli!”, a replicat extrem de nervos bucătarul.

Gazda emisiunii culinare de pe Antena 1 a adresat întrebarea juraților cu privire la o eventuală descalificare a lui Florin Dumitrescu. Cătălin Scărlătescu a fost de acord cu această idee, în timp ce Sorin Bontea a ales să nu se implice în disputa dintre cei doi.

„Nu am chef astăzi de scandal. Adică m-am obișnuit să câștige Florin Dumitrescu probele, nici nu mă mai interesează foarte tare”, a spus Sorin Bontea. Ulterior, Florin Dumitrescu s-a calmat și a recunoscut că a avut o reacție foarte dură.

Citește și: Chefi la cuțite 2023. Concurent valoros din echipa lui Florin Dumitrescu, la un pas de eliminare după ce a obținut cel mai mic punctaj. Cătălin Scărlătescu și-a folosit una dintre amulete pentru a-l păstra în competiție