Scandal uriaş la Dinamo. Jucătorii au fost acuzaţi de blat, antrenorul va fi demis

Nemulţumit de jocul dinamoviştilor, antrenorul Dario Bonetti i-a acuzat pe fotbalişti de blat, la pauza meciului cu CFR Cluj. Iritaţi, jucătorii au decis să facă totul public şi să solicite conducerii clubului demiterea tehnicianului italian.

RomaniaTV.net
06 mai 2012, 06:53
Scandal uriaş la Dinamo. Jucătorii au fost acuzaţi de blat, antrenorul va fi demis

Scandal uriaş la Dinamo, după înfrângerea suferită pe teren propriu, în faţa lui CFR Cluj. Alb-roşii au primit gol în minutul 90, dar spiritele s-au inflamat încă de la pauza meciului, când antrenorul „câinilor” şi-a acuzat jucătorii că vor să le dea meciul trupei antrenate de Ioan Andone.

E foarte greu să jucăm când suntem suspectaţi de blat. La pauză a intrat cineva în vestiar şi ne-a acuzat că suntem blat. M-am simţit umilit! A fost vorba de relaţia unor anumiţi fotbalişti cu domnul Ioan Andone, dar la cum am jucat în ultima vreme se putea spune că am fost blat în fiecare meci.

Suntem praf din toate punctele de vedere, suntem la pământ. Am simţit cum tot ce am construit până în iarnă s-a destrămat acum. E vina noastră, dar nici nu am avut susţinere. Jocul nostru nu ne mai permite să sperăm la titlu. CFR nu merită să câştige titlul, Rapid şi Vaslui au un joc mult mai plăcut”, a spus după partidă fundaşul dinamovist Srdjan Luchin, la Digi Sport.

Gazeta Sporturilor scrie că în actualele condiţii demiterea antrenorului este iminentă, jucătorii transmiţând deja conducerii dinamoviste că nu mai doresc să lucreze cu Dario Bonetti. Surse autorizate au declarat pentru ziar că italianul va fi demis la presiunea fotbaliştilor, iar în locul acestuia, pentru  ultimele meciuri ale sezonului, va fi numit Ion Marin.