Scandal URIAŞ la LOTO. Un număr a fost afişat pe ecrane înainte să fie extras VIDEO

Un scandal uriaş a izbunit în Serbia după ultima extragere la loterie. Motivul este faptul că unul dintre numerele extrase a fost afişat pe ecran înainte să fie extras propriu-zis din urnă, ceea ce a făcut ca asupra corectitudinii tragerii să planeze acum o imensă suspiciune.

RomaniaTV.net
31 iul. 2015, 14:49
Scandal URIAŞ la LOTO. Un număr a fost afişat pe ecrane înainte să fie extras VIDEO

La extragerea transmisă în direct, unul dintre numerele câştigătoare a fost afişat pe ecranele TV înainte de a fi extras.

Concret, a patra bilă extrasă avea numărul 27, pe ecrane a fost afişat 21, iar apoi şi numărul 27. Până aici ar putea fi vorba despre o eroare umană, cifra 7 de pe bilă putând fi confundată uşor cu 1. Doar că următorul număr extras din urnă a fost chiar 21, iar probabilitatea să fi fost doar o simplă eroare sau o coincidenţă nefericită pentru cei de la Loteria din Serba pare în acest moment extrem de mică.

 

Şeful loteriei din Serbia a explicat că a fost o greşeală tehnică a televiziunii, însă şi-a dat demisia pentru a permite o anchetă completă. Poliţia a confiscat computerele şi echipamentele loteriei şi i-a avertizat pe angajaţi că vor fi interogaţi şi supuşi unui test cu detectorul de minciuni.