Scandal uriaş la naţională. Mutu şi Piţurcă, la un pas de bătaie VIDEO

Fotbalistul Adrian Mutu şi selecţionerul Victor Piţurcă au avut dintotdeauna o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, iar înaintea meciurilor cu Ungaria şi Olanda cei doi ar fi ajuns la un pas de bătaie înaintea dublei cu Ungaria şi Olanda.

RomaniaTV.net
28 mart. 2013, 08:37
Scandal uriaş la naţională. Mutu şi Piţurcă, la un pas de bătaie VIDEO

Victor Piţurcă şi Adrian Mutu s-ar fi certat la cuţite înaintea meciurilor cu Ungaria şi Olanda, din preliminariile CM 2014, scrie Libertatea, cei doi fiind la un pas să se ia la bătaie. După cearta cu selecţionerul, „Briliantul” a vrut să plece din cantonament, iar cel care a intervenit pentru aplanarea conflictului ar fi fost preşedintele FRF, Mircea Sandu.

În spatele bucuriei de la golul lui Mutu din meciul cu Ungaria s-a aflat un scandal uriaş între antrenor şi atacant, care ar fi avut loc în cantonamentul de la Mogoşoaia, dar înainte de reunirea lotului convocat de Piţurcă.

Ajuns în ţară cu două zile înainte de reunire, Mutu a preferat să stea la hotelul de la Mogoşoaia, dar Piţurcă l-ar fi avertizat că regimul va fi unul strict, chiar dacă nu este în cantonament.

Plecat pentru câteva ore din hotel, Mutu a avut surpriza ca Piţurcă să-i reproşeze că a plecat fără să anunţe şi că a consumat alcool şi cu greu ar fi reuşit să nu sară la bătaie, susţin surse federale. De supărare,  Mutu ar fi vrut să plece din cantonament, dar s-a calmat după o discuţie telefonică cu Mircea Sandu, preşedintele FRF. Conflictul s-a stins, aparent, dar în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Ungaria, Piţurcă a avut „grijă” să-l înţepe pe Mutu, spunând că acesta nu este la parametrii cei mai buni. La Budapesta, „Briliantul” a fost, însă, titular şi a marcat golul de 1-1 al României, din penalty. La partida cu Olanda, lucrurile s-au schimbat însă, iar Mutu a rămas pe banca de rezerve, Piţurcă trimiţându-l în teren abia la 3-0.