Scandal uriaş, medicii au refuzat să-l interneze pe unchiul Ralucăi Moianu, rănit grav într-un accident. Bărbatul a murit în chinuri

Un medic ortoped de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu este acuzat de malpraxis, după ce un profesor a murit după ce a fost externat cu dureri îngrozitoare și fără tratamentul potrivit. S-a întors la spital, iar medicii ar fi refuzat să-l interneze. Potrivit România TV, pacientul mort este ruda prezentatoarei Raluca Moianu.

26 nov. 2019, 07:19
Scandal uriaş, medicii au refuzat să-l interneze pe unchiul Ralucăi Moianu, rănit grav într-un accident. Bărbatul a murit în chinuri

Medicul ortoped Cătălin Rădulescu este acuzat de aparținătorii unui profesor pensionar din comuna gorjeană Bălănești că l-ar fi externat mult prea devreme din secția Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, omul fiind victima unui accident rutier grav petrecut la începutul lunii noiembrie.

În opinia familiei bărbatului de 64 de ani, care a murit vineri noapte, medicul ar fi refuzat pacientul la a doua internare, după ce acesta a fost readus de o ambulanță la UPU, două zile mai târziu. Fosta soție a decedatului îl acuză pe medic de nepăsare și chiar de malpraxis, deoarece nu i-ar fi acordat bolnavului tratamentul cuvenit, un loc în Secția de Ortopedie și atenția necesară, pacientul suferind un accident în urma căruia i s-a fracturat vertebra 5 lombară, dar și șoldul. Bărbatul mort este unchiul fostei vedete a TVR, Raluca Moianu.

Citeşte şi Un medic de la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, acuzat că a luat mită. DNA a început cercetarea penală

Așteptăm rezultatul necropsiei și vom vedea cum vom acționa. Refuzul medicului de a primi pacientul există însă, este notat în fișa cu care bolnavul a ajuns la UPU. Nu este posibil cele întâmplate. Dacă bolnavul era tratat corespunzător acum poate era în viață„, a spus soţia bărbatului, pentru gorjeanul.ro.

În ceea ce îl privește pe medicul ortoped Rădulescu, în ultimii ani, acesta a fost acuzat de mai multe ori de malpraxis.