Scandal uriaş la mormântul mamei Gabrielei Cristea. Material filmat cu camera ascunsă VIDEO

Gabrielei Cristea nu avea o relaţie bună cu mama ei, dar prezentatoarea TV susţine că a trecut de mai multe ori pe la locul de veci al acesteia. Angajaţii cimitirului spun însă că nu au văzut-o niciodată la mormânt, potrivit unui material filmat cu camera ascunsă şi difuzat de România TV.

22 oct. 2019, 16:02
Scandal uriaş la mormântul mamei Gabrielei Cristea. Material filmat cu camera ascunsă VIDEO

Mama prezentatoarei Gabriela Cristea s-a stins din viață în 2010. Prezentatoarea TV a insistat că, deşi nu a avut o relaţie bună cu mama ei, a vizitat locul de veci de mai multe ori. Varianta vedetei nu este însă susținută de angajații cimitirului unde este îngropată mama Gabrielei Cristea. „Am aproape doi ani aici, dar n-am văzut-o o singură dată! N-am văzut-o o dată! De ce să spun că am văzut-o?!„, a povestit paznicul cimitirului, pentru România TV.

Într-un interviu acordat după moartea mamei sale, prezentatoarea tv a fost întrebată dacă şi-a vizitat mama la spital înainte să moară însă a refuzat să răspundă. Gabriela Cristea a mărturisit că și-a luat rămas bun de la mama ei, deşi oamenii o blamează pentru că a abandonat-o chiar și atunci când era bolnavă.

Reportajul realizat de România TV în materialul video de mai jos: