Scandal violent în Capitală între un polițist și un șofer! Oamenii legii i-au spart geamul și l-au imobilizat

Un scandal violent, provocat de un șofer, a avut loc miercuri pe străzile din Capitală. Autoritățile au intervenit imediat. I-au spart geamurile mașinii și apoi l-au imobilizat.

05 mai 2022, 10:39
Scandal violent în Capitală între un polițist și un șofer! Oamenii legii i-au spart geamul și l-au imobilizat

Scandal violent în Capitală între un polițist și șofer! După ce șoferul unui autoturism a accidentat o altă mașină, acesta a plecat de la fața locului. Pentru că a refuzat legitimarea, polițistul i-a spart geamul mașinii și l-a imobilizat. Acesta a fost dus de echipajul de poliție la secție.

Citește și: Preţul benzinei şi al motorinei, noi creşteri în România. Coşmar pentru şoferi din cauza noului val de scumpiri

Cum a început conflictul dintre șofer și polițist?

Conflictul debutează în momentul în care un șofer din București a accidentat o mașină, plecând de la fața locului. Ulterior, un echipaj de poliție a reușit să îl oprească. Agentul de poliție se prezintă și ii cere șoferului să se legitimeze. Acesta refuză. Polițistul îi cere, din nou, să se legitimeze, doar că  șoferul  refuză și de această dată. Acesta devine irascibil argumentându-și alegerea într-un mod amenințător.

Iată dialogul dintre polițist și șofer:

Șofer: „N-aveți nicio treabă cu mine, că n-ați fost la locul faptei”.
Polițist: „Nu contează, ați fugit de la locul faptei”.
Șofer: „N-am fugit de la niciun loc al faptei. Mergi la mașină și vezi, are ceva?”.
Polițist: „Domnule, nu mai țipați la mine. Are mașina ei”.
Șofer: „Vrei să cobor? Dacă cobor, te nenorocesc”.

Polițistul a făcut un gest neașteptat

După încheierea dialogului, șoferul are o încercare de plecare cu mașina. Polițistul, alertat, îi spune acestuia să rămână pe loc, dar în zadar.

„Rămâneți aici, că intrați în mașina mea! Rămâneți pe loc! Rămâneți pe loc, vă rog! Rămâneți pe loc, v-am zis! Rămâneți pe loc, v-am zis! Coborâți din mașină!”.

Văzând că nu are altă variantă de al îl opri pe șoferul mânios,  polițistul recurge la următoarea faptă:  îi sparge geamul mașinii, și îl imobilizează pe acesta. Șoferul este  acum este reținut la secție și audiat pentru ultraj și amenințare.

Scena a fost postată pe pagina de Facebook: Sindicatul Polițiștilor – Sidepol București

Citește și: COD RUTIER 2022. Veşti proaste pentru şoferi, se dublează amenzile pentru maşinile fără rovinietă